Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni egy ilyen nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Véget ért az 5 éve tartó kapcsolatunk. A lakásomban él még. Nem tud nagyon hova menni. De ha elkezdünk ezen vitatkozni akkor olyan hajmeresztő dolgokat mond pl hogy elviszi az egyik Tv-t , bútorokat, műszaki cikket, az autómat! Csak hogy értsétek mindent én vettem! Egy zsepit nem vett ide a lakasba. Milyen jogon követeli az én dolgaimat?

32 évesek vagyok mindketten.

2022. júl. 3. 08:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%

Dobd ki. Gondolom, a te lakásod.

Nem dolgozik, hogy nem tud albérletbe menni vagy mi? Simán kiteheted, ha tied a lakás és nem vagytok házasok sem.

2022. júl. 3. 08:39
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Egyik esős napon dobd ki a picsába!
2022. júl. 3. 08:42
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Mindig van hova menni. Nem volt ez komoly szakitas,ha meg egyutt eltek.

Ha 5 evet lehuztatok,akkor wrdemes lenne inkabb megjavitani a kapcsolatotokat.

2022. júl. 3. 08:44
 4/22 anonim ***** válasza:
40%

Gondolom minden pénze a közösbe ment, fizetett a rezsidbe, kajába, progikba, közös háztartás volt es nem ingyenélt, azaz nem magára gyűjtött. Hanem fele fele ment minden kiadás.

Ha vkik egy élet és vagyonkozosségben vannak, azaz mindkét fél megy a kiadásokba, erkolcstelen es tv szerint is jogtalan az, ha a másik egy bőrönddel távozik csak, mert 5 év alatt ki lehetne számolni mennyit fecvölt az elettarsi kapcsolatba bele.

Ha csak havi 20 ezret nezek fixen, az 5 év alatt is 1.200.000 Ft kiadás amit beletett a közös életbe. És nem magára tett el.

2022. júl. 3. 08:46
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
*mindkét fél tesz a kiadásokba
2022. júl. 3. 08:47
 6/22 anonim ***** válasza:
39%
Én ezért élek egyedül és soha senkivel nem kezdek komoly kapcsolatot
2022. júl. 3. 08:49
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Önző embereknek nem valo párkapcsolat. Egy kapcsolat nem arrol szol hogy magamnak kaparom a gesztenyét, hanem magunknak kaparjuk együtt egy hajóban.
2022. júl. 3. 08:51
 8/22 anonim ***** válasza:
36%

Mondják ezt a csórók

2022. júl. 3. 08:53
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
Gazdagok is nyugi. Nem lehet csak ugy kisemmizni a másikat. Törveny.
2022. júl. 3. 09:07
 10/22 Mathus ***** válasza:
76%
#9: mit kisemmizni? mert amúgy ha egyedül élt volna nem költött volna lakhatásra, meg kajára? valszeg többet mint így. amúgy én leszarnám, vigye a tv-t, csak húzzonmár.
2022. júl. 3. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!