Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy képtelen vagyok a hűségre?
Fiatalkorom azzal telt, hogy 2 havonta mással voltam, mert nem tudtam megmaradni egy ember mellett. Szülői példaként is ezt láttam sajnos, csaták egymást folyamatosan.
Majd lett egy 2 éves kapcsolatom, amiben sokat gondoltam más férfiakra, pedig jó kapcsolat volt.
Jelenleg 6 éve élek kapcsolatban, amiből 4 évig rá sem néztem más férfira, nem érdekeltek. Viszont 2 éve gyökeresen megváltozott a helyzet, és vágyom másokra. Ideiglenes fellángolások, úgysem tenném meg..
Most viszont van egy munkatársam, aki félreérthetetlen jeleket küld nekem, és én is flörtöltem vele. Ez annyira felizgat, hogy elmondani nem tudom. Úgy érzem magam, mint egy kapcsolat elején. Izgalmas.
Nem akarom megcsalni, és undorító, hogy egyáltalán eszembe jutott, közben meg nem bánnám azt sem, ha nyitott kapcsolatban lennénk.. Nagyon kettős érzés.
Nagyon szeretem a párom, idén házasodunk össze, utána közösen vásárolunk lakást. Neki csak én létezem, semmiképpen sem lenne benne hármasban, vagy nyitott kapcsolatban.
Nem létezik, hiszen te is tapasztaltad, hogy ha szerelmes vagy nem érdekel más. Az minden kapcsolatban előfordul, hogy vannak kísértések, de ha fontos a másik, akkor ezeknek nincs jelentőségük, főleg, hogy tudod ez a másik részéről kizárt.
A kolégáddal való kapcsolatot simán -100 szintre le tudod vinni, ha akarod, nagyon nem kellene vele flörtölni, ha házasodni akarsz. Izgalmat a meglévő kapcsolatodban is találhatsz. Mi az oka, hogy nem ott fantáziálsz, és keresel a pároddal új élményeket?
Kérdező, én azt javaslom, hogy ne a szüleid példáján keresztül próbáld megmagyarázni magadnak a dolgot. Határolódj el ettől. Te nem ők vagy, és ezt tudatosítsd is.
Másrészt, ha úgy érzed minden rendben van a kapcsolatotokkal, esetleg próbálj meg többet gondolni a párodra. Egy tipp, ha ez a srác közeledne, kezd el sorolni a pároddal kapcsolatos terveiteket. Akár avasd be őt is - ezzel is megszilárdítva, hogy neked KOMOLY kapcsolatod van. Elkötelezett vagy és hű.
Illetve ha még ez után is próbálkozik, fogd fel úgy, hogy sem téged, sem a kapcsolatotokat nem tiszteli. Egyéb iránt ha ez a vágyódás semmiképp sem szűnik, próbálj szakirodalmat olvasni róla, legvégső esetben fordulj pszichológushoz. Hátha ad némi használható tanácsot, támpontot.
Nagyon szeretem a párom, idén házasodunk össze, utána közösen vásárolunk lakást. Neki csak én létezem, semmiképpen sem lenne benne hármasban, vagy nyitott kapcsolatban.
Ha másra (is) vágysz, nem szabad hozzámenned, egyikteknek sem lenne jó a házasság.
A szülői minta nagyon befolyásolja a gyereket, és nehéz kilépni abból, ezt aláírom, DE.
A megcsalás egy döntés. Pont. Ha eldöntöd, hogy hűséges maradsz, az leszel. Ha azt döntöd el, csalsz, csalsz. Te még nem döntöttél. Pont.
Te is tudod jól, hogy két döntés lenne a helyes:
1. Vele maradsz és nem csalod meg.
2. Szakítasz és azzal szexelsz akivel akarsz.
A többi, 3. opció, mint a kapcsolatban maradsz de megcsalod senki szerint nem helyes erkölcsileg, szóval azt nem fogjuk neked ajánlani.
Innentől a döntés a tied, nem tudom mi ezen a nagy nehézség.
Olyan nincs, hogy valaki mindent megkap az életben, most választanod kell. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!