Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek , szeretem a párom , tisztelem. Rég óta együtt vagyunk, meg becsüljük egymást. Viszont van egy másik lány , aki nagyon meg tetszett, és szimpik vagyunk egymásnak. Persze nem akarom meg csalni a párom. Hogy tudnám ezt az érzést elnyomni??

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 11:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy szimpatikus és tetszik nem egyenlő a szerelemmel. Ha elnyomod csak rosszabb lesz. Szimplán fogadd el, hogy ez van és majd enyhül magától.
2022. jún. 28. 12:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már el kell nyomni ilyen érzéseket, akkor már a pároddal biztos, hogy vannak gondok, különben nem gondolkoznál ilyeneken. Ha az ember valósan szereti a másik felét, akkor ilyenek fel sem merülnek benne.
2022. jún. 28. 12:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen el kell fogadni.. Nem nem szerelem csak szimpizés, meg úgy el képzelném másnak. De tudja hogy párom van és ő se tesz rá direkt egy lapáttal. Csak ahova járok boltba, ott dolgozik és mindennap látom, de hagyni kell
2022. jún. 28. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is volt hasonló, egy sportsérülés után a gyógytornásszal. Kedves, aranyos, fullos fiatal feszes test, egyből oda meg vissza voltam, ráadásul nekem is többször kellett találkoznom vele. Aztán feltettem itt a kérdést én is, hogy ki hogyan kezelte. Tudod mi volt a legjobb tanács? Verd ki a képeire párszor, és alábbhagy a lelkesedés. És meglepetésemre bejött a tanács.
2022. jún. 28. 13:38
 5/11 A kérdező kommentje:
2: Szeretem a párom. Nincsenek gondjaink. De szerintem ettől függetlenül tetszhet más vagy jól esik a flört egy másik lánnyal. 4: Gratula! Jól kezelted akkor! Meg próbálom ezt a ki verést rá.
2022. jún. 28. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

4. Fuj🤣 ennyire szánalmas embereket.. és még el is hiszi. Nonszensz…. Én a helyedben megkérdezném olyan haverokat akik régóta házasok, ők tudnak jó tanácsokat adni, vagy pasis csoportokban…

Esetleg kerüld a másik lányt, foglalkozz minőségileg a barátnőddel ❤️

Wellness, séta, vegyél neki pár neked tetsző rucit, kérd meg hogy csípje ki magát, menjetek el vacsizni.

2022. jún. 30. 13:59
 7/11 A kérdező kommentje:
6: Séta, vacsik, ki is öltözik nekem, hangulat, összhang minden stimmel, ettől függetlenül vonzódom ahhoz a nőhöz pedig tényleg harmónikus , boldog párkapcsolatban vagyok. Például tegnap is csak azért mentem be a boltba hogy csak ha pár percig de csak lássam is, tudom gáz. Egyébként régebbről ismerjük is egymást, de csak sziánál meg a szép napnál többet nem kommunikálunk. Valamelyik nap is a kasszához érve a nevemen szólított úgy köszönt és jól esett. Az lenne a mód hogy elkerüljem és hogy ne lássam tudom de az a vibráció, az a szikra mikor érzem , ha látom és úgy vettem észre hogy fordítva is így van velem csak tudja hogy kapcsolatban vagyok
2022. jún. 30. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor szedd fel 😉 Ha kapcsolatod mellett máshoz vonzódsz nem olyan jó az a kapcsi 😉
2022. jún. 30. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8

Ezen az alapon sose lesz hosszú kapcsolatod, és téged is meg fognak csalni. ;)

Nő létemre is vonzódtam már több férfihez is, elég hosszú kapcsolatban. Kíváncsi lennék, neked mennyi bajon a max. Úgyhogy hagyjuk a hlyeséget, hogy senki máshoz nem fogsz soha vonzódni...

2022. jún. 30. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
71%

A 4-es tanácsa hülyeség. Nem mellesleg azon elgondolkoztál,hogy azt írtad csak szimpi, és időnként elképzeled máshogy. Szóval szerintem kíméld meg azt a lányt magadtól, ahogy 4-es is megkímélte a gyógytornászt. Milyen már hogy csak recskázásra, mennyire tiszteled azt a másikat egy recskázásra, hogy neked könnyebb legyen, és pár recska rá, és már túl is leszel rajta? Na és mi van ha jobban rákattansz? Ahhoz képest, hogy csak szimpi, aha, most akkor barátnak kell, akkor ne recskázz rá. Ha már csak szimpi. Ha nem akkor meg magadba tedd helyre a dolgot és foglalkozz a barátnőddel, és javítsd meg a pároddal ami nem oké. Nem nem hiszem hogy csak szimpi ezek alapján. Hanem azt, hogy ha tehetnéd rástartolnál. Ez csak ilyen urban legend férfiak között. Több értelmes férfi írta már itt hasonló kérdésre, hogy nem tekinget új csajra, hanem a párjára figyel.

Amúgy meg szerintem tini vagy ezek alapján, ahogy lereagáltad a 4-es válaszát.

1-es , 2-es tanácsa jó. De ha ilyeneket érzel, akkor a párkapcsolatban is vannak problémák, csak te nem veszed észre.

2022. jún. 30. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!