Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek , szeretem a párom , tisztelem. Rég óta együtt vagyunk, meg becsüljük egymást. Viszont van egy másik lány , aki nagyon meg tetszett, és szimpik vagyunk egymásnak. Persze nem akarom meg csalni a párom. Hogy tudnám ezt az érzést elnyomni??
4. Fuj🤣 ennyire szánalmas embereket.. és még el is hiszi. Nonszensz…. Én a helyedben megkérdezném olyan haverokat akik régóta házasok, ők tudnak jó tanácsokat adni, vagy pasis csoportokban…
Esetleg kerüld a másik lányt, foglalkozz minőségileg a barátnőddel ❤️
Wellness, séta, vegyél neki pár neked tetsző rucit, kérd meg hogy csípje ki magát, menjetek el vacsizni.
8
Ezen az alapon sose lesz hosszú kapcsolatod, és téged is meg fognak csalni. ;)
Nő létemre is vonzódtam már több férfihez is, elég hosszú kapcsolatban. Kíváncsi lennék, neked mennyi bajon a max. Úgyhogy hagyjuk a hlyeséget, hogy senki máshoz nem fogsz soha vonzódni...
A 4-es tanácsa hülyeség. Nem mellesleg azon elgondolkoztál,hogy azt írtad csak szimpi, és időnként elképzeled máshogy. Szóval szerintem kíméld meg azt a lányt magadtól, ahogy 4-es is megkímélte a gyógytornászt. Milyen már hogy csak recskázásra, mennyire tiszteled azt a másikat egy recskázásra, hogy neked könnyebb legyen, és pár recska rá, és már túl is leszel rajta? Na és mi van ha jobban rákattansz? Ahhoz képest, hogy csak szimpi, aha, most akkor barátnak kell, akkor ne recskázz rá. Ha már csak szimpi. Ha nem akkor meg magadba tedd helyre a dolgot és foglalkozz a barátnőddel, és javítsd meg a pároddal ami nem oké. Nem nem hiszem hogy csak szimpi ezek alapján. Hanem azt, hogy ha tehetnéd rástartolnál. Ez csak ilyen urban legend férfiak között. Több értelmes férfi írta már itt hasonló kérdésre, hogy nem tekinget új csajra, hanem a párjára figyel.
Amúgy meg szerintem tini vagy ezek alapján, ahogy lereagáltad a 4-es válaszát.
1-es , 2-es tanácsa jó. De ha ilyeneket érzel, akkor a párkapcsolatban is vannak problémák, csak te nem veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!