Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, hölgyek! Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Létezik olyan szerintetek, hogy egyszerre 2 embert szerettek? Van az egyik, aki a tökéletes férfi lehetne számotokra, lesi minden kívánságotokat, megkaptok tőle mindent, jól kijöttök és a szex is jó vele.

Figyelt kérdés

De van a másik,akivel vonzódtok nagyon egymáshoz,van köztetek egyfajta tűz, szenvedély, vágy, megbolondít, megörít, felforr a véretek egymástól... Nem tudom hogyan tovább... :(

Hasonló helyzetek, tapasztalatok???

2022. jún. 26. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mivel ninxs tökéletes így létezik

Én is éreztem már. Mai napig szeretem az exem. Férfias volt,humoros,imádtam a társaságát de pl a szex nem volt jó és nem volt ódaadó. Kicsit önző is volt meg sajnált mindenre költeni. Pl minőségibb ételek... pedig jól keresett.

Aztán miután szakítottunk találkoztam a szöges ellentétével. Minden megvolt benne ami az exembem nem de pont az hiányott ami meg az exemben volt jó

2022. aug. 10. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Vonzalom vágy vagy pedig azzal aki passzol is hozzád és vonzalom vágy is van. Csak azért mondom mert ha mégha vonzodtok egymáshoz de csak veszekedtek nem tudtok kijön i egymással akkor cseszheted a vonzódás előbb utóbb kiámbrándulsz belőle.
2022. aug. 11. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Vonzalom vágy ám sztem ha minden klappol a mostanival akkor sztem ne foglalkozz a másikkal De ezt tetudod.Van aki akkor jön rá hogy a jelenlegit szereti mikor megcsalta a másikkal. Kockáztatni csak akkor érdemes ha nem vagy szerelmes a jelenlegibe és nem klappol vmi.Nem vele tudod elképzelni a jövődet.
2022. aug. 11. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!