Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a legtöbb férfi ujjszülöttet és gyereket sem?
Aki nem akar azzal ne legyél együtt.
Ennyi.
Kényelem es szabadsagféltes.
Inkább strand a haverokkal, munka utáni buli szórakozas, mint gügyöhés a gyerekkel a jatszoteren meg csaladi fagyizás a balcsin mikozben a haverokkal lehetne inkább fejeseket ugrani meg marhulni.
Idöseknek meg már a kenyelem az elso. Fene se akar felébredni ordito gyerekte ejszaka hatszor is, meg takaritani az egész konyhat meg falat festeni, miután szetdobalta kezzel az etetoszekbol a kaját, meg hogy egy nyugágyon se lehet konyvet olvasni lablogatva tőlük stb.
"az élet egyetlen értelme és lényege ez"
hmm.. a vírusnak az egyetlen lényege ez. Akkor ezek szerint az emberiség egy vírus?
A te életed egyetlen értelme, mert szűk látókörű vagy!
7*
9, evvel se értek egyet. Nekem pl semmiről nem kellett lemondani, ami olyan fontos volt, csak amíg kb 1 éves nem lett.
Persze nem mindegy, h van e segítség, mi az ami fontos az életbe, stb...
Voltak olyan barátnőim, akik akartak gyereket. Az egyikük laza fél év után közölte, hogy lassan ideje lenne a dolognak. Távkapcsolat volt, szerintem ez így elég meredek. Egy másik barátnőm úgy akarta, hogy még mindketten suliba jártunk és magával sem volt rendben, tehát minden problémája szépen a gyereken csapódott volna le. Na, ők szépen eltudják mondani utólag, hogy én nem akarok gyereket... Pedig csak tőlük nem akartam.
Azóta eltelt pár év és már senkitől sem akarok. Egyszerűek az okok: Férfiként semmi jó nincs benne. Jól kijövök a gyerekekkel, örülnék is neki, de kb. mindent bukhatnák. Ha megnézem a környezetem, gyerek után eltűnt az intimitás majdnem az összes kapcsolatból. A férfi már csak tárgy lett utána, aki elintéz dolgokat. Olyat sem igazán látok, hogy a nők ne léptek volna félre és próbálták volna anyagilag lehúzni a férfit. Extraként, anyának alkalmas nőből sem látni sokat. Így azért érthető, ha sok férfi inkább már nem akar gyereket...
"mikor is az élet egyetlen értelme és lényege ez"
Rettentően szűk látókörrel rendelkezel. Segítek: NEKED lehet egy kölök az életed egyetlen értelme (ami meg kell hagyni rettentően elszomorító és szánalmas is egyben, hogy gyerek nélkül kvázi értelmetlennek és értéktelennek tartod a saját életed...), másnak meg maga a pokol lenne a családosdi. Szóval nem, messze nem ez az élet értelme, lehet nem ártana tágítani a látóköröd. Ha nekem jönne a párom ilyen szánalmas dumával, abban a pillanatban reptetném.
Még mindig nem kaptunk egyetlen hivatkozást sem, hogy a Kérdező honnan vette értesüléseit.
Gondolom, sajnos van 3 rossz tapasztalata, amit kivetít az egész férfitársadalomra.
Szomorú ez, mikor a keserűség ennyire elhatalmasodik valaki felett, de meg kellene próbálni reálisan gondolkodni.
Minthogy közel 3 óra alatt semmi hivatalos forrással ellátott hivatkozás, a kérdés számomra aktualitását vesztette, ignorálandó...
A "vád" nem igaz, csak keserűség!
Szerintem gyereket nem akar. Újszülöttet csak azért nem, mert fél, hogy gyerek lesz belőle.
Ez valami troll kérdés amúgy?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!