Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt jelent ha ilyet mond egy pasi?
Ebben a környezetben az aranyos definíciója a férfi szemszögéből és gondolatmenete szerint:
"- végre sikerült megfektetnem ezt a sablonszajhát, aki ilyen idétlen fejet vág, miközben én a második liter g*cit eresztem bele. Talán elérhetem, hogy a harmadik litert a szopadék száján át nyelje be?"
- Min mosolyogsz?
"- hopp, azt hiszem kiült a káröröm az arcomra, és észrevette..."
- Aranyos vagy.
Egy lánynak mindig azt kell mondani, hogy aranyos.
Ezt ők a fejletlen agyukkal képtelenek értelmezni, és sokszor a végső kétségbeesésbe taszítják magukat, hogy valami magyarázatot találjanak rá. Mindig valami elvont okot keresnek, mert csak a saját logikájuk szerint képesek gondolkodni.
De sajnos soha nem sikerül megoldaniuk a problémát.
Ez már örökre a fiúk titka marad. Esetleg majd egy "aranyos" lánynak valamikor elmagyarázom
Ezt el ne hidd!
Ilyen csak egy bunkó lehet!
Ha azt mondta aranyos vagy, azt azért mondta, mert aranyos vagy!
Vagy szerinted nem vagy az?
:)
Egy lánynak mindig azt kell mondani, hogy aranyos.
Ezt ők a fejletlen agyukkal képtelenek értelmezni, és sokszor a végső kétségbeesésbe taszítják magukat, hogy valami magyarázatot találjanak rá. Mindig valami elvont okot keresnek, mert csak a saját logikájuk szerint képesek gondolkodni.
De sajnos soha nem sikerül megoldaniuk a problémát.
Ez már örökre a fiúk titka marad. Esetleg majd egy "aranyos" lánynak valamikor elmagyarázom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!