Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy ez rosszul esik?

Figyelt kérdés

A feleségem nem szólt, hogy abbahagyta a fogamzásgátló szedését. Illetve kb. 2 héttel később árulta el. Azt mondta minek szedje, ha úgyis csak 2-3 havonta van szex. Mondjuk ez utóbbi sajnos igaz, a gyerek születése óta elhidegültünk egymástól, fáradtak vagyunk állandóan és feszültek voltunk, sokat veszekedtünk.

Azt mondja azóta nem olyan feszült (ezt mondjuk észre is vettem) és több igénye is lenne a szexre.

Nem veszekedtünk, de nagyon rosszul esett ez, hogy nem beszéltük ezt meg előre. Én megértem, hogy az ő teste, az ő döntése, de azért mégis megbeszélhettük volna. Ráadásul a veszekedések meg a kevés szex miatt lelkileg is elég mélyen vagyok mostanság. Ez a hirtelen jó kedv, kevesebb veszekedés pedig számomra érthetetlen... Ráadásul ez a húzás (hogy nem szólt előre) megint rosszul esik.

2022. jún. 23. 21:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem, a férfi mindent tűrjön el, mert mindegyik lelketlen. Ja majd csinálok vaszektómiát és nem mondom el a feleségemnek, csak később.

Ebben az esetben is jogom lenne erre ugye? A feleségnek semmi köze nem lenne hozzá, mégha szeretne is gyereket.

2022. jún. 25. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Elvileg jogod van hozzá. Azt meg egy ideális kapcsolatban az emberek tudják, hogy a párjuk akar-e (még) gyereket. Ah a tablettát nem szedi, és szól, mielőtt együtt lennétek, akkor szerintem nincs semmi gond. Már leírtam, ha utána szólt volna, az nyilván szemétség lenne, de ahogy olvasom, nem erről van szó. A fogamzásgátló egy elég komoly gyógyszer, nagyon durva mellékhatásokkal is járhat, és hosszútávon is sok bajt tud csinálni. És ez egyedül a nő döntése. Különösen akkor, ha “nincs gyakran igénybe véve”. A férfinek ebbe nincs beleszólása, bocs. Majd ha a férfi szed fogamzásgátlót, és mérgezi magát vele, na majd arról egyedül dönthet.
2022. jún. 25. 16:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy szólt volna. Most is csak valahogy véletlenül jött szóba.

Ismerem őt, olykor ilyen "semmiségeket" elfelejt időben közölni...

2022. jún. 25. 16:32
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Szólt, vagy nem szólt? Tudtál róla, vagy nem tudtál róla együttlét előtt? Ez a lényeg. A többi hiszti.
2022. jún. 25. 16:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Bármi ami neked rosszul esik az jogosan esik rosszul.

Ez nem bíróság hogy bizonygatni keljen neked van igazad.

Ugyanakkor aki nem tud nagyvonalú lenni a párjával, és elengedni az ilyeneket. Pláne egy fokozott krízis helyzetben mint a gyerekvállalás eleje. Az nem alkalmas se párnak se apának.

Már mindegy, de erre a kapcsolatra nem kellet volna gyereket vállalni.

Próbálj egy kicsit a kedvére tenni.

2022. jún. 26. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

"Nem, a férfi mindent tűrjön el, mert mindegyik lelketlen. Ja majd csinálok vaszektómiát és nem mondom el a feleségemnek, csak később."

Ti nem a gyerek miatt hidegultetek el! Ez tisztan latszik .

2022. jún. 26. 13:59
 17/19 A kérdező kommentje:

#16 nyilván vannak egyéb okok, de a szex azóta lett kevesebb.

#15 mert ő is nagyvonalú volt és csak 2 hétig titkolta. Pont ezaz, hogy egy 2. gyereket nem szeretnék ebbe a kapcsolatba, de persze a felelősség is csak az enyém lesz, mert nekem kell vigyázni. (Ugyanis a feleségem azt mondta nem kell gumi, majd vigyázzak és kész).

2022. jún. 26. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondod neki, hogy gumi nélkül nincs szex. Ehhez jogod van. Ha viszont belemész, hogy “vigyázol”, akkor az igen, a te felelősséged lesz. Tegyél ellene.
2022. jún. 26. 17:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

17. Nem kőtelező szexelni.

Gyereket vállalni se az.

Te megtetted ezért a felelősség a tiéd.

Egyébként meg igen neked akkor is nagyvonalúnak kell lenni ha ő egyáltalán nem az.

Valakinek el kell ugyanis kezdeni, különben nem fog javulni a szitú.

Vagy ha nem akarsz akkor lehet válni.

2022. jún. 26. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!