Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ez rosszul esik?
A feleségem nem szólt, hogy abbahagyta a fogamzásgátló szedését. Illetve kb. 2 héttel később árulta el. Azt mondta minek szedje, ha úgyis csak 2-3 havonta van szex. Mondjuk ez utóbbi sajnos igaz, a gyerek születése óta elhidegültünk egymástól, fáradtak vagyunk állandóan és feszültek voltunk, sokat veszekedtünk.
Azt mondja azóta nem olyan feszült (ezt mondjuk észre is vettem) és több igénye is lenne a szexre.
Nem veszekedtünk, de nagyon rosszul esett ez, hogy nem beszéltük ezt meg előre. Én megértem, hogy az ő teste, az ő döntése, de azért mégis megbeszélhettük volna. Ráadásul a veszekedések meg a kevés szex miatt lelkileg is elég mélyen vagyok mostanság. Ez a hirtelen jó kedv, kevesebb veszekedés pedig számomra érthetetlen... Ráadásul ez a húzás (hogy nem szólt előre) megint rosszul esik.
Nem, a férfi mindent tűrjön el, mert mindegyik lelketlen. Ja majd csinálok vaszektómiát és nem mondom el a feleségemnek, csak később.
Ebben az esetben is jogom lenne erre ugye? A feleségnek semmi köze nem lenne hozzá, mégha szeretne is gyereket.
Nem biztos, hogy szólt volna. Most is csak valahogy véletlenül jött szóba.
Ismerem őt, olykor ilyen "semmiségeket" elfelejt időben közölni...
Bármi ami neked rosszul esik az jogosan esik rosszul.
Ez nem bíróság hogy bizonygatni keljen neked van igazad.
Ugyanakkor aki nem tud nagyvonalú lenni a párjával, és elengedni az ilyeneket. Pláne egy fokozott krízis helyzetben mint a gyerekvállalás eleje. Az nem alkalmas se párnak se apának.
Már mindegy, de erre a kapcsolatra nem kellet volna gyereket vállalni.
Próbálj egy kicsit a kedvére tenni.
"Nem, a férfi mindent tűrjön el, mert mindegyik lelketlen. Ja majd csinálok vaszektómiát és nem mondom el a feleségemnek, csak később."
Ti nem a gyerek miatt hidegultetek el! Ez tisztan latszik .
#16 nyilván vannak egyéb okok, de a szex azóta lett kevesebb.
#15 mert ő is nagyvonalú volt és csak 2 hétig titkolta. Pont ezaz, hogy egy 2. gyereket nem szeretnék ebbe a kapcsolatba, de persze a felelősség is csak az enyém lesz, mert nekem kell vigyázni. (Ugyanis a feleségem azt mondta nem kell gumi, majd vigyázzak és kész).
17. Nem kőtelező szexelni.
Gyereket vállalni se az.
Te megtetted ezért a felelősség a tiéd.
Egyébként meg igen neked akkor is nagyvonalúnak kell lenni ha ő egyáltalán nem az.
Valakinek el kell ugyanis kezdeni, különben nem fog javulni a szitú.
Vagy ha nem akarsz akkor lehet válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!