Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ez rosszul esik?
A feleségem nem szólt, hogy abbahagyta a fogamzásgátló szedését. Illetve kb. 2 héttel később árulta el. Azt mondta minek szedje, ha úgyis csak 2-3 havonta van szex. Mondjuk ez utóbbi sajnos igaz, a gyerek születése óta elhidegültünk egymástól, fáradtak vagyunk állandóan és feszültek voltunk, sokat veszekedtünk.
Azt mondja azóta nem olyan feszült (ezt mondjuk észre is vettem) és több igénye is lenne a szexre.
Nem veszekedtünk, de nagyon rosszul esett ez, hogy nem beszéltük ezt meg előre. Én megértem, hogy az ő teste, az ő döntése, de azért mégis megbeszélhettük volna. Ráadásul a veszekedések meg a kevés szex miatt lelkileg is elég mélyen vagyok mostanság. Ez a hirtelen jó kedv, kevesebb veszekedés pedig számomra érthetetlen... Ráadásul ez a húzás (hogy nem szólt előre) megint rosszul esik.
Mit kellett volna ezen beszélni?
Mindenképpen abba hagyja ha akarja:D
"Szólhatott volna róla, de teljesen megértem hogy 2 havonta 1 alkalomért nem mérgezi magát."
Mondjuk ha minden nap 5x szexelnek, sem éri meg szedni azt a szart, mert nincs olyan szex, ami meg éri, hogy tönkre tegye a nő egészségét..
Köszönöm a válaszokat, bár kezdem azt érezni, hogy férfinek lenni sátántól való itt a GYK-n...
Csak annyit szerettem volna, ha előtte szól és nem pedig rá 2 hétre. Itt nem csak kényelmi dolgokról van szó, de mások életéről is. Mi van ha szeretkezünk és utána mondja el, miután már késő? Egy 2. gyereket jelen helyzetben nem igazán engedhetünk meg magunknak mert sem lelkileg, sem testileg, sem anyagilag nem vagyunk rá felkészülve. De biztos én vagyok a rossz és sokat akarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!