Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondja soha hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja soha hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Friss kapcsolatban vagyok és az a problémám,hogy a párom sosem mondja,hogy szép/gyönyörű vagyok. Csak annyit szokott hogy csinos vagyok vagy a hajamat dícséri. Ez engem nagyon zavar,mert úgy érzem hogy nem is tartja az arcomat szépnek. Egyébként a tetteiből a törődés látszik,ezzel nincsen gond. Nagyon igyekszik boldoggá tenni,mégis elvesz az önbizalmamból,hogy sosem mondja hogy szép vagyok. Akkor nem is gondol annak? Vagy csak evidens neki hogy tudom?

2022. jún. 23. 07:25
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

És ettől most jobban kéne éreznem magamat? “Jaj de jó,ronda vagyok de legalább csinos” (???) Vagy mi volt a cél a hozzászólásoddal?

2022. jún. 24. 08:56
 32/38 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező miért hagyod azt hogy itt random vad idegen emberek, akik az életben nem láttak rossz kedvet okozzanak?
2022. jún. 24. 08:59
 33/38 A kérdező kommentje:

Pont emiatt tudnak felhúzni sajnos.

Habár teljesen jogos amit mondasz

Az ilyen típusú hozzászólások mondjuk róluk árulkodnak

2022. jún. 24. 09:04
 34/38 anonim ***** válasza:
83%

33# olyan emberek véleményére adsz akiket nem is ismersz.

A 12 éves lányom jut erről eszembe aki hazajött a suliból, és mesélte hogy az egyik osztálytársa azt mondta neki hogy de ronda vagy.

Megkérdeztem tőle hogy mit reagált erre. "Megmondtam neki, hogy nem azért kelek fel reggelente hogy neki tetszek, és megfeleljek"

Javaslom ezt neked is.

2022. jún. 24. 09:10
 35/38 anonim ***** válasza:

ki tudja....

az okok a következők lehetnek:

- a párod egy kretén

- a párod ezt egyáltalán nem is szokta mondani, eszébe sem jut, hogy mondja, van ilyen amúgy, egyszerűen természetesnek veszi a dolgot. amúgy ilyen sok van.

- és persze az is lehetőség, hogy nem nézel ki túl jól ...ez a végső lehetőség. De tudjuk, hogy minden lehetséges.

2022. jún. 24. 09:41
 36/38 A kérdező kommentje:

Az utolsó eshetőség nekem azért furcsa mert olyannal nem jövök össze aki külsőre nem vonz,szexuálisan sem tudnék hozzá közeledni

Külső megfog,belső megtart

2022. jún. 24. 09:46
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

De ha te ezt tudod, akkor mit aggódsz?

Ha nem is nyíltan de céloz hatszor, hogy néha jól esne neked egy kis extra bokolas.

2022. jún. 24. 10:02
 38/38 anonim ***** válasza:
30. Hát aki nem kedves, az viszont mire fel várja el, hogy vele az legyen a másik?
2022. jún. 24. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!