Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja soha hogy szép vagyok?
Sziasztok!
Friss kapcsolatban vagyok és az a problémám,hogy a párom sosem mondja,hogy szép/gyönyörű vagyok. Csak annyit szokott hogy csinos vagyok vagy a hajamat dícséri. Ez engem nagyon zavar,mert úgy érzem hogy nem is tartja az arcomat szépnek. Egyébként a tetteiből a törődés látszik,ezzel nincsen gond. Nagyon igyekszik boldoggá tenni,mégis elvesz az önbizalmamból,hogy sosem mondja hogy szép vagyok. Akkor nem is gondol annak? Vagy csak evidens neki hogy tudom?
És ettől most jobban kéne éreznem magamat? “Jaj de jó,ronda vagyok de legalább csinos” (???) Vagy mi volt a cél a hozzászólásoddal?
Pont emiatt tudnak felhúzni sajnos.
Habár teljesen jogos amit mondasz
Az ilyen típusú hozzászólások mondjuk róluk árulkodnak
33# olyan emberek véleményére adsz akiket nem is ismersz.
A 12 éves lányom jut erről eszembe aki hazajött a suliból, és mesélte hogy az egyik osztálytársa azt mondta neki hogy de ronda vagy.
Megkérdeztem tőle hogy mit reagált erre. "Megmondtam neki, hogy nem azért kelek fel reggelente hogy neki tetszek, és megfeleljek"
Javaslom ezt neked is.
ki tudja....
az okok a következők lehetnek:
- a párod egy kretén
- a párod ezt egyáltalán nem is szokta mondani, eszébe sem jut, hogy mondja, van ilyen amúgy, egyszerűen természetesnek veszi a dolgot. amúgy ilyen sok van.
- és persze az is lehetőség, hogy nem nézel ki túl jól ...ez a végső lehetőség. De tudjuk, hogy minden lehetséges.
Az utolsó eshetőség nekem azért furcsa mert olyannal nem jövök össze aki külsőre nem vonz,szexuálisan sem tudnék hozzá közeledni
Külső megfog,belső megtart
De ha te ezt tudod, akkor mit aggódsz?
Ha nem is nyíltan de céloz hatszor, hogy néha jól esne neked egy kis extra bokolas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!