Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondja soha hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja soha hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Friss kapcsolatban vagyok és az a problémám,hogy a párom sosem mondja,hogy szép/gyönyörű vagyok. Csak annyit szokott hogy csinos vagyok vagy a hajamat dícséri. Ez engem nagyon zavar,mert úgy érzem hogy nem is tartja az arcomat szépnek. Egyébként a tetteiből a törődés látszik,ezzel nincsen gond. Nagyon igyekszik boldoggá tenni,mégis elvesz az önbizalmamból,hogy sosem mondja hogy szép vagyok. Akkor nem is gondol annak? Vagy csak evidens neki hogy tudom?

2022. jún. 23. 07:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azzal, hogy randizik veled?😂Ha nem gondolna szépnek, minek kavarna veled? Én sosem vártam el pasiktól, hogy ezt külön mondogassák, persze jól esik, de alapvetően biztos nem tart csúnyának, ha járni akar velem.

2022. jún. 23. 09:03
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ha neked az lerombolja az önbizalmadat, hogy nem kapsz kívülről folyamatos visszacsatolást, akkor nagyon gyenge lábakon áll az önbizalmad. Ne mástól tedd függővé.
2022. jún. 23. 09:05
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Én a saját önbizalmamon dolgoznék, és nem a megerősitésekre várnék. Ezzel pont hogy mérgezed a kapcsolatotokat, és nagyon hamar zátonyra is futhat.
2022. jún. 23. 09:15
 14/38 A kérdező kommentje:

#11 #12

Igazatok van,nem áll biztos lábakon az önbizalmam. Azt hittem így van,amíg szingli voltam és nem akartam senkinek sem megfelelni. Most várnám a megerősítést,hogy a párom szépnek,vonzónak talál,de ritkán kapom és nem olyan szavakkal ahogyan én azt szeretném. Én annyira vonzódom hozzá hogy nem bírom bókolás nélkül,de lehet ez nem mindenkinél van így

2022. jún. 23. 09:18
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

14#

És ezt mondtad is a srácnak hogy te várod a megerősítést? Vagy most csak szimplán haragszol rá úgy, hogy ő nem is tudja hogy mi a bajod.

A férfiak másképpen müködnek, mint a nők. Ha azt mondja csinos vagy, akkor tetszel neki, nem fogja minden egyes porcikádat dicsérni.

Kezd el vizsgálni saját magadat, hogy mi az ami neked nem tetszik magadon, mivel nem vagy megelégedve.

2022. jún. 23. 09:24
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Itt már nem az önbizalmaddal van gond, hanem a hiúságoddal.

Ha egyáltalán semmit nem mondana, tenne, akkor megértenélek. De így?!

2022. jún. 23. 09:36
 17/38 anonim ***** válasza:
75%
Úgy látom, a lányoknál ez a szépség dolog kb. olyan, mint a fiúknál a farokhossz méregetése. Direkt nem nőket/férfiakat írtam. ;)
2022. jún. 23. 09:38
 18/38 A kérdező kommentje:

Nem mondtam,mert utána tudnám hogy csak azért mondja mert kértem. Az miért lenne jobb? Nem bánok vele egyébként máshogy,nem gondolja hogy bármi bajom lenne. Normálisan viselkedek vele,nem vetítem ki rá ezeket a dolgokat

És most erre mit mondjak? Ügyes vagy. :D nagyot szóltál

2022. jún. 23. 09:46
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

18#

Mert ő nem is tudja hogy téged bánt valami. Lehet más a szeretetnyelvetek. Ezt illik megbeszélni.

2022. jún. 23. 10:07
 20/38 A kérdező kommentje:
Lehet,valószínűleg neki a gesztusok. Így vettem észre. Viszont sajnos szerintem ez olyan dolog,amit ha mondasz a másiknak akkor ha tegyük fel elkezd dícsérni,tudod hogy nem természetesen jön hanem mert kérted. Semmivel nem fogom magamat jobban érezni ha muszájból dícsérnek
2022. jún. 23. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!