Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja soha hogy szép vagyok?
Sziasztok!
Friss kapcsolatban vagyok és az a problémám,hogy a párom sosem mondja,hogy szép/gyönyörű vagyok. Csak annyit szokott hogy csinos vagyok vagy a hajamat dícséri. Ez engem nagyon zavar,mert úgy érzem hogy nem is tartja az arcomat szépnek. Egyébként a tetteiből a törődés látszik,ezzel nincsen gond. Nagyon igyekszik boldoggá tenni,mégis elvesz az önbizalmamból,hogy sosem mondja hogy szép vagyok. Akkor nem is gondol annak? Vagy csak evidens neki hogy tudom?
Inkább ne mondja muszájból,megszokásból, hanem éreztesse ...Ez sokkal jobb és őszintébb is !
Nem egy férfit ismerek,aki állandóan dicséri,szépnek hívja a párját és javában félreqr...
Image fenntartás nem fontos, a szív a fontos,és az,hogyan érez feléd !
Igazad van! Tényleg hallottam olyan hogy valaki dícséri a párját,mégsem hűséges
Éreztetni érezteti. Megpróbálom valahogyan rendbetenni az önbizalmamat.
"Csak annyit szokott hogy csinos vagyok vagy a hajamat dícséri"
De hát akkor mondja! Miért mondod, hogy sosem mondja? :)
30F/ispán
Nekem valamiért van különbség eközött és hogy kifejezetten az arcomat dícsérje
Az ispánon felnevettem😃
24. Kérd meg, hogy dícsérje meg az orcádat. Ha nem teszi, citáld a vármegyeházára, gondoskodunk róla, hogy elnyerje méltó büntetését.
30F/ispán
Ettől most sokkal jobb,köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!