Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másfél éves úgymond szexkapcsb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éves úgymond szexkapcsban kell e mondani a lánynak,hogy nem akarok már vele találkozni vagy simán ignoralhatom,pl ha keres,hogy talizzunk?

Figyelt kérdés
2022. jún. 22. 13:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
9, egy gyáva töketlen pasas vagy!
2022. jún. 22. 15:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, te mit nem vágsz azon, hogy ha valaki megszólit (ráaádásul egy olyan ember, aki a legintimebb testrészeit simitotta hozzád számtalanszor), akkor a minimumok minimuma, h reagálsz rá .Nem tanitották meg a szüleid gyerekkorodban az alapvető udvariassági normákat ? Ki vagy te ,az atyaúristen ?

Ha egyszer majd szerelmes leszel valakibe viszonzatlanul , irkálsz neki és tojik majd a fejedre. Na akkor majd átérzed, mi ezzel a baj.

2022. jún. 22. 15:30
 13/29 A kérdező kommentje:
Vannak olyan nők, akiknek a véleménye egyaltalan nem érdekel. O pont ilyen. Csak egy tárgy. Én meg azt nem értem,mit nem vág azon,ha nem válaszolok x. üzenetére,akkor nem akarok tőle semmit. Sajnálom,általában így rendezem, abból mit nem lehet érteni,ha nem ír a másik,akkor tipli van
2022. jún. 22. 15:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem undorító mikor egy férfi a testiséget ennyire primitív szinteken kezeli. Azért elég intim egy szexkapcsolat, ez nem egyéjszakás kaland. Az ilyennek jobb a marka, ott nincs "felesleges" duma.
2022. jún. 22. 15:41
 15/29 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok szerelmes típus, szóval.... Nyilván ha megszeretem, nem teszek rosszat,de nem szerettem meg,ez van
2022. jún. 22. 15:41
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Tárgy😅 Mert te mi vagy? A szexkapcsolat is 2 emberen múlt, nem csak rajtad, hogy te felsőbbrendűnek érezd magad. Nem vagy az.
2022. jún. 22. 15:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
mindenképp le kell tárni. persze nem kell személyesen,csak dobj egy üzit neki, hogy sajnos végeszakad, és köszönöd az együttöltött időt, de most más irányba megy az életed, amibe ő már nem fér bele, blablabal... azért ennyire vegyed emberszámba. nem csak őt, hanem mindenkit magad körül. igazán semmiség...
2022. jún. 22. 16:16
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés nem született volna meg, ha nem érzed, hogy ez nincs rendben! Jó értjük, nem vagy szerelmes típus, nem érdekel a lány, van ilyen.

Mi olyan nehéz abban, hogy felvedd a telefont, vagy visszaírj, és közöld, hogy nem, és a jövőben ne keressétek egymást? Az nem indok, hogy te így szoktad intézni, egy gyáva kisfiú vagy, nem férfi!

2022. jún. 22. 16:17
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt a legkisebb probléma hogy sunyi a kérdező. Aki emberekre képes tárgyként tekinteni az beteg. Nincs empátiája. A csaj csak jól jár ha kilépsz az életéből.
2022. jún. 22. 16:23
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára mégis van benned kétség, ha feltetted ezt a kérdést… és nem provokációnak szántad… ugye?

Itt többen jeleztük, hogy mit jelent ha lelépsz szó nélkül. Ha neked ennyi kurázsi jutott, akkor ennyi… egyébként valóban sajnálatra méltó a lány. Nem ismeri fel a bolhás Bélákat, nem tud mérni….

2022. jún. 22. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!