Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 éves fiú vagyok, még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves fiú vagyok, még nem volt párkapcsolatom. Az baj?

Figyelt kérdés

Nem azért nem volt mert valami bajom van vagy iesmi, hanem nem volt rá szükségem de mostmár egyre rosszabbúl érzem magamat, hogy még nem volt barátnőm, úgy érzem hogy ienkor más 14 évesnek már nem csak egy, hanem többször volt párkapcsolatban. (kakuktojásnak érzem magamat)

Vagy tévedek? Légyszives Irjatok!

2008. dec. 19. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Butaság:)Nekem 16 és fél évesen volt az első csókom az első barátomtól..és még most is együtt vagyunk (20 éves vagyunk)

Amugy gimiben a háromnegyed osztály nem csókolózott még..sőt a gimi után is legalább a negyede még mindig nem ugyh nyugi, te vagy a normális, nem a sok kis hülye ,a ki minél elöbb fel akar nőni...

2008. dec. 19. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, tényleg igazad lehet!:)
2008. dec. 19. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

A nagy átlaghoz azért nem érdemes viszonyítani, mert a nagy átlag általában rosszul csinálja a dolgokat. Nem véletlenül nevezik a kiemelkedő vagy különleges egyéneket "kivételes"nek is.

Én pl. most 25 vagyok, már házas ember, de 21(!!!) évesen volt először barátnőm, lévén korábban egyszerűen nem találtam alkalmas jelöltet, alkalmatlannal meg nem akartam csak azért összejönni, hogy "legyen valaki". Megérte türelemmel lenni. :)

2008. dec. 19. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok 14 éves nem is csókolózott még, sőt kisújjal se nyúlt más nőhöz az anyukáján kivül, csakúgy mondja, hogy nagymenőnek tűnjön.

Szerintem nem kell ezzel foglalkozni. Nem ér annyit, hogy keseregj miatta, persze, ha zavar, akkor próbáld randira hivni valamelyik szimpatikus lányt, hátha összejön köztetek valami.

De még semmiről se késtél le.

2008. dec. 19. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazatok van tényleg!

Köszi a válaszotokat!

2008. dec. 19. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyaltalan ne erezd magadat kakukktojasnak, legyel jo tanulo, sportolj, es muveld magadat! Hidd el, hogy raersz a lanyokra meg. Egyaltalan mit kezdenel egy lannyal, tudod pl. azt?

Par ev, es egesz eletedben eleg baratnod, kapcsolatod lehet meg, nyugodj meg, semmirol nem vagy lekesve!!!

2008. dec. 20. 02:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát tényleg még ráér majd az Gimiben is:)

Köszi a válaszodat!

2008. dec. 20. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!