Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy szavakkal bántó bántalmazó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szavakkal bántó bántalmazó kapcsolatban vagyok benne, nagyon nehéz kilépnem, úgy érzem vízben kapalázok és húznak le. Aki volt ilyenben, hogy lépett ki?

Figyelt kérdés

Van közös gyermek, házasok vagyunk. Egy nagyszülő sem él.

évekkel előre haladva egyre nehezebb vele, úgy érzem egy mentálisan beteg ember minősít engem alja módon, ideges, minden az én hibám, és hiába én intézek mindent a gyerek körül, alkalmatlannak minősít, kritizál, h képtelen lennék egyedül levelni, más dolkokkal is sakk mattban tart, azért nem hagytam ott még. Azt hittem ez nem történhet meg velem, vagy h aki nem lép ki az meg is érdemli de falba ütközök állandóan.

Megfulladok ebben a házasságban

2022. jún. 19. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de az hogy "Allandoan ki kell kérni leoltogatni" nem éppen arra utal hogy már befejezte, de értem.

2022. jún. 19. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nehéz kilépned és miben van szükséged segítségre?
2022. jún. 19. 13:59
 13/17 anonim ***** válasza:
11 a kerdezorol van szo.gondolom allandoan beszol a fetje mert mar kerdezonek elege van.
2022. jún. 19. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jó volna tudni, hogy mivel tart sakkban!

Kapd össze magad, és mérd fel a lehetőségeidet. Mennyi idős a gyerek, milyen jövedelmed van, ahol laktok az közös -e, mivel házasok vagytok, tudod -e, hogy ha külön számlátok van, és ő kezeli a megtakarításotokat, akkor is a házasság után keletkezett pénz fele a tiéd, vagy ha az örökséged beforgattad az ő tulajdonába, az téged illet?

Ha nincs pénzed ügyvédre bemehetsz a családsegítőbe, vagy mint felettem írták pld. a NANE is segít eligazodni, hogy merre indulj.

2022. jún. 19. 14:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#12-nek van igaza. Hogy segítsünk, ha semmi konkrétumot nem írsz? Egyértelmű, hogy ebből ki kell lépned, de nem írtad, mi az akadálya, így a hogyanra se lehet tanácsot adni.
2022. jún. 19. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
60%
Menj ügyvédhez, amaz adja be a papírokat aztán váljatok! Vagyonmegosztás gyermekfelügyelet ... oszt kész. De ez nyilván egy párhuzamos univerzum mert amiben én élek ott állítólag a nők jó emberismerők szal a rosszakkal nem állnak szóba és csaj jókkal állnak össze
2022. jún. 19. 15:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha rossz akkor minek vagy vele?

Rövid az élet ahhoz hogy egy hülyére pazarold!

2022. jún. 19. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!