Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ezek után hogyan békítsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezek után hogyan békítsem meg a párom?

Figyelt kérdés
Anyukám beteg, és jár állami dokihoz, de el akartam vinni magánba, hogy tudjam, biztosan kell-e műtét, olyan műtét kell-e amit mondanak, stb. Mondtam is a páromnak, hogy elviszem anyut orvoshoz, és ott a közös számlánkról fizettem. Mikor hazaértem közölte, hogy nem költhetek el csak úgy, szólás nélkül majdnem 50.000-t a közös számlánkról, és amúgy is a f@sznak kell anyámnak magán doki, menjen csak az állami rendelésre. Persze azért hogy ő havi 3x1800-at költ cigire, meg minden héten minimum egy 20as elmegy a haveros programokra, meg most vett új monitort, pedig a régi is jó volt, én ne szóljak mert “megkeresi rá a pénzt”. Én is keresek kb annyit mint ő, csak mivel nem megyek be minden nap 8tól 5ig melózni egy irodába, ez nem olyan munka… Nem igazán tartom megalapozottnak a haragját, és koránt sem mondanám hogy önrendelkező vagyok. ( 5 éve vagyunk együtt)

2022. jún. 14. 18:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az nyilvánvaló, hogy mindketten balhézni akartok. Szerintem máskor válassz mást összekapni, ez így lehet, hogy kicsit nagyobb tét, mint amit vállalnod kellene egy békülős szexért...
2022. jún. 20. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!