Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan békítsem ki barátnőm?
Ha igaz, hogy csak ez történt, akkor ostoba.
Előtte is volt életed. Én is megtaláltam, amikor
odaköltöztem a páromhoz, és közösen takarítottunk.
Többet is. Megkérdeztem, mit csináljak vele.
Azt mondta, dobjam ki. Mondtam, hogy ez nem az én feladatom.
Azt mondta közömbösen, hogy jó, kidobom én.És kidobta.
Szóba se került azóta. 15 éves házasok vagyunk.
Velem is ez tortent par honapja, annyi kulonbseggel, hogy a parom a laptopomban talalta meg es volt koztuk..haaat ex altal kuldott meztelen kep is! Exel nagyon csunyan valtunk el es anno mindent kidobaltam, toroltem..legalabbis azt hitteml Kek
Kellemetlen volt, de szamomra inkabb az volt a nehez, hogy a parom sz@rul erezte magat. Gyorsan leultunk es atbeszeltuk. Mondtam neki, hogy nem nezegetem, nem is tudtam, hogy meg van rola kep. En is kiborultam. Szerencsere a parom ertelmes ferfi es nem kattogott rajta sokaig.
Ülj le vele beszélni.
Ha nem vezet erdményre, akkor gondold végig, hogy akarsz e egy életet leélni egy ennyire féltékeny, hisztis nővel? Mert a természete nem fog változni, csak a casus belli lesz mindig más (ma egy fotó az exről, holnap egy kolléganő, akivel együtt álltál a buszmegállóban, később majd a gyerek óvónője, akivel nevettetek egy viccen).
Miért kell bocsánatot kérni? Mert van egy képe az exéről? Vagy mert volt exe?
Ne nevessünk már, felnőtt kapcsolatok kategória, nem a tiniben vagyunk
8: nem bántotta meg az érzéseit. A csaj sértődött be valamin, amin semmi oka nem volt, nem chatelgetett az exével, nem kávézgatott, nem dugott, csak volt egy fotó.
Azért vegyük már észre, hogy az ok nélküli sértődés nem azonos az érzések megbántásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!