Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan békítsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan békítsem ki a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Ma megütöttem mert egy butaságon összekaptunk.Nem akartam meg ütni csak mérges voltam meg fájt a fejem és ballábbal keltem.És aztán egy kis idő múlva elmentem hozzá és vittem neki csokit és megöleltem és mondtam neki hogy nem akartam megütni és hogy ne haragudjon nagyon szeretem.De erre ő azt mondta hogy ő is szeret de most egy darabig nem tudna velem tölteniidőt ezek után.És mikor megakartam csókolni akkor a fejét elfogdította.Alig szolt hozzám.De nem szakítottunk szerencsére.
2013. jún. 26. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
valahogy éreztesd vele, hogy mocskosul megbántad, hogy ilyen kis puh@.pö.csű féreg voltál vele, de már eszméletlenül bánod
2013. jún. 26. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát örülhetsz is, h nem szakított, mert ha engem ütöttél volna meg akkor a lábad nem érte volna a földet... Az nem férfi aki meg üt egy nőt, főleg azért, mert ő éppen aznap bal lábbal kelt fel és rossz a napja. Ha nem tudod magad türtőztetni, akkor keress fel egy pszichológust, vagy egy konditermet, de ne a barátnődön csattanjon az ostor..
2013. jún. 26. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:

nem, erre nincs bocsánat, ha 1* megtörtént, újra meg fog....

a leggusztustalanabb dolog egy nőt megütni....

2013. jún. 26. 21:28
 4/8 A kérdező kommentje:
21:25 pl hogyan?
2013. jún. 26. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
1 pofon után jön a többi. Mi van ha még 1x megütöd? Folyton fogod őt engesztelgetni?
2013. jún. 26. 21:31
 6/8 A kérdező kommentje:
21:31 nem mert soha többet nem fog előfordulni.Nagyon szeretem és már nagyon megbántam amit tettem!
2013. jún. 26. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem úgy, hogy elhagyod. nem érdemled meg őt.
2013. jún. 26. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:
21:45 nem szakítunk mert még szeret ezt meg is mondta.Csak nem akar egy ideig velem tölteni időt.
2013. jún. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!