Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtennéd a párodnak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtennéd a párodnak, ha ilyet kérne?

Figyelt kérdés

Heti 4x járok edzeni, elég jó alakom van. A párom mégis arra kért, hogy nem-e vádliznék minden nap, mert neki nagyon bejönne, ha nagyobb, izmosabb lenne. Ti változtatnátok magatokon, vagy elküldenétek inkább a búsba?

24/N

2022. jún. 14. 12:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
71%

Párom pont ezt mondta nekem. Én meg úgy voltam vele, hogy miért ne, végülis nem lenne rossz.

Tényleg nem rossz 😌

2022. jún. 14. 13:00
 12/31 anonim ***** válasza:
70%
Nem. A halál akar vastag vádlit.
2022. jún. 14. 13:12
 13/31 anonim ***** válasza:
41%

A vádli (és az alkar) mérete főleg genetika, ti zsenik. Akinek eleve nem vastag a vádlija, annak nem lesz vastagabb, csak formásabb. Érdemes megnézni a társastáncosok lábát pl. Szép formás, nőies, nem egy sonka a combnál és egy rúd a vádlinál.

Na ezért hallgatok inkább férfiakra, ha edzésről van szó...

2022. jún. 14. 13:18
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel magassarkút, az szépen kiemeli a vádlit. Viszont ha vastag az már nem nőies, és szerintem van egy szint amit nem szabad átlépni.
2022. jún. 14. 13:22
 15/31 anonim ***** válasza:
89%

"Érdemes megnézni a társastáncosok lábát pl. Szép formás, nőies, nem egy sonka a combnál és egy rúd a vádlinál."

Idióta, leírod, hogy genetika, aztán meg a táncosokat hozod fel példának...

2022. jún. 14. 13:39
 16/31 anonim ***** válasza:
78%

Normalisan kerdezte, kerte, nem ultimatumot adott, amugyis tetszel neki. En a helyedben, ha nem tul nagy faradtsag es nem taszitana magamon az izmosabb vadli gondolata, akkor megtennem. Nekem alapbol vastagabb a vadlim, de az edzestol csak formasabb lett, szelesebb nem, pedig en is féltem, de jot is tett neki, hogy legalabb lett egy kis formaja.

Forditott helyzetben ha a parom edzene, akkor en is siman megkernem, hogy mellezne-e tobbet egy kicsivel, mert bar igy is nagyo tetszik, de nagyon szexisnek talalnam. Szerintem csinalna is :D

24/L

2022. jún. 14. 14:22
 17/31 anonim ***** válasza:
23%

Ha akarsz nagyobb vádlit csinálod ha nem akkor meg nem.

Persze utána azon se hisztizz mikor pl szakállat növeszt.

2022. jún. 14. 14:25
 18/31 anonim ***** válasza:
61%

Elég öreg vagyok már, hogy tudjam az egyetlen igazságot:

Soha, senki kedvéért nem szabad magunkon változtatni!

Ha teszed, kizárólag a magad kedvére, egészségére, komfortfokozatod emelésére, bármi.

Én azt válaszolnám a pasidnak, hogy neked meg jobban tetszene ő vastagabb farokkal, és megkérném, h csapkodja a sodrófával minden nap.

39N

2022. jún. 14. 14:27
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

18. Ha ez mükődne kérés nélkül mind ezt csinálná!

🤣🤣🤣

2022. jún. 14. 14:30
 20/31 anonim ***** válasza:
72%
De látjátok, ez van, amikor az ember olyannal jön össze, aki "mindegy". Állandóan be van szólva azoknak, akiknek konkrét elképzelésük van, hogy milyen párt akarnak. Ez a faszi kereshetett volna a fétisének megfelelő nőt, helyette mást akar megváltoztatni. Ez miért jobb?
2022. jún. 14. 14:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!