Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom folyamatosan beszóloga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom folyamatosan beszólogat a munka miatt. Normális ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell, hogy egyetemista vagyok, az utolsó évem járom. Otthonról kapok támogatást, havi 40 ezer hufot kb, amit csak étkezésre költök, tisztálkodó szerekre, alapvető dolgokra, kollégiumra.

7 hónapja járok a barátommal, és kb 4 hónapja észrevettem, hogy mindig talál valami alkalmat, hogy beszólogasson, hogy miért nem akarok még dolgozni, vagy valamit megkommentáljon azzal kapcsolatban, hogy munkanélküli vagyok, és nincs keresetem. Pl. megkérdeztem, hogy minek örülne a szülinapjára, azt válaszolta, hogy majd akkor vegyek ajándékot, ha lesz saját fizetésem. Vagy pl. az ismerősi körünkből nem rég jött össze egy pár, a csaj szintén egyetemista, és elújságolta, hogy a pasi máris viszi nyaralni. A barátom pedig erre csak azt válaszolta, hogy engem meg majd akkor visz nyaralni, ha majd én is elkezdek dolgozni, és lesz fizum.

Úgy gondolom, hogy nekem az elsődleges most az egyetem, diák melón kívül nem is tudok komoly munkahelyen dolgozni. Nyár folyamán is a szakmai gyakorlatom végzem, amely elveszi az időm. A nyomására elkezdtem alkalmanként diákmelózni tavasszal, mostanra a vizsgaidőszak miatt nem volt erőm menni, illetve sokat hazautaztam, egyéb egészségügyi okokból. Sokszor olyanokat vág a fejemhez, hogy ő már mennyire várja azt az időszakot, amikor mind a ketten dolgozunk. Teljesen úgy jön le az egész, mintha élősködnék rajta, pedig külön lakunk, hetente ha találkozunk 2x, nagyon ritkán visz randizni, és sokszor elmondja, hogy mennyire nem szereti a pénzt költeni.. Viszonylag jó állása van, 10x annyit keres, mint ami nekem a zsebpénzem, és ezzel a viselkedésével már párszor megharagított, hogy nem képes felfogni, hogy szeretnék az egyetemre koncentrálni, és még egy kicsit odébb van a munkavállalás.

Ti mit gondoltok erről? Csak én gondolom túl az egészet? 21-22 évesek vagyunk.

2022. jún. 13. 03:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

ha nem tart el, akkor ne szoljon bele mit csinalsz

olyat viszont tenyleg ne varj, hogy elvigyen nyaralni 7 honapos ismerettseg utan, foleg ugy, hogy 400e Ft os fizetes azert nem sok

en anno dolgoztam az egyetem mellett, eleinte egy konyvraktarban, majd egy konyveloirodaban. Persze tudom nem minden suli mellett lehet ezt megtenni

2022. jún. 13. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

a)

Mi lesz, ha több, jobb fizut lesz, mint neki?

B)

Vagy, ha ha dolgozol és elégedetlen a fizetseddel, kevesli?

2022. jún. 13. 23:38
 13/13 anonim válasza:
100%

A nők 16-25 éves koruk között a legkitettebbek az érzelmi bántalmazó kapcsolatoknak. Eleinte kis csipkelődésekkel indul a dolog, aztán egyre durvul. Az önbizalom aláásása a bántalmazó fél célja, így próbálja elérni, hogy vele maradjon a párja, ezzel kompenzálja a saját kisebbrendűségi érzését.

Az ilyen beszólogatások nem okék.

2022. jún. 15. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!