Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha 15 éves "kisfiúk" folyamatosan beszólogatnak és incselkednek velem?
Hát a pofon felejtős,mert amúgy sem vagyok az a típus+nem akarom,hogy az utolsó 2 hónapban kivágjanak...
Milyen leosztós szövegeket tudtok erre az esetre? :D
fél fogamra se lennél elég
kisfiúkkal nem ismerkedek
nem kell durva szócsatát vívnod, csak magabiztos legyél
esetleg az utcán egy büdösnagy pofon. Én bármelyik csoporttársnőmnek segítenék ha ilyen problémája lenne
f
EGy jó nagy büdös pofon megold mindent. Ezért még senkit sem rúgtak ki és nem is fognak. Vagy megkérheted valamelyik normálisabb osztálytársadat, hogy segítsenek, én mindig megtettem ezt a csajokért.
Az ilyen kis nagyarcú taknyokat meg könnyű megalázni mások előtt. Első ránézésre legalább 5 olyan dolgot lehet látni rajtuk, amit fel lehet ellenük használni. Gondolok én ilyenekre, hogy 40 kilósan izompolót hordanak, idétlen rózsaszín felső stb,
Legyél kreatív!
Addig is pár ötlet:
"A nagy pofáddal ellensúlyozod a p öcsöd méretét?"
"Félek túl kicsi vagy még ahhoz, hogy megértsd a heterók közti szex mechanizmusát."
"Azért szólsz be a csajoknak, mert a bal kezed nem tud válaszolni az elmésnek hitt megjegyzéseidre?"
És ehhez hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!