Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha folyamatosan néz titeket egy fiú, de nem megy oda hozzátok, tik odamennétek hozzá?
Hát haver én is úgy jártam nem is olyan rég, hogy nézett egy dögös csaj én nekem is tetszett, de csak nem mertem lépni aztán elhúzott, de még utoljára rám nézett, de aztán örökre eltűnt. :/
Most már baszhatom
a párnám!
Ha nekem is bejön a srác, akkor próbálok vele flörtölni, mosolyogni rá, kicsit biztatni, hogy odajöjjön hozzám. Viszont ahhoz félénk lennék, hogy én menjek oda hozzá. Nálam ez valahogy úgy van, hogy flörtöléshez, adott esetben biztatáshoz nem vagyok félénk, és ha már odajött a fiú, akkor a beszélgetés is megy, és nem egyoldalú a beszélgetés, de odamenni szerintem nem mernék.
Szóval én nem hiszem, hogy odamennék. Vagy nagyon-nagyon helyes srácnak kell lennie ahhoz, hogy odamenjek. Meg hát általában nem is a nagyon csendes, visszahúzódó, félénk fiúk tetszenek. Inkább a bátor, beszélgetős, társasági srácok érdekelnek. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!