Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha folyamatosan néz titeket egy fiú, de nem megy oda hozzátok, tik odamennétek hozzá?
"Figyu, ezt már párszor lepötyögtem erre az oldalra, de szvsz akkor van jogod dobálózni a 'puhap*cs' jellegű degradáló jelzőkkel, ha te magad oda mernél menni a csávóhoz. Amennyiben ez így van, valahol jogosak a szavaid. Én viszont úgy vagyok vele, hogy a pasik is emberek, ergo ők sem lehetnek mindig full bátrak. Lepontozhattok.:D"
Na ez egy normális gondolkodás! Ment a zöld kéz. Ha örökké szenvedtek, hogy elnyomnak titeket, de még SOHA semmikor nem mentetek oda egy férfihoz, akkor mégis milyen alapon dobálóztok itt a papírp.cs és hasonló jelzőkkel? Ha már minimum tízszer megszólítottatok valakit, akkor esetleg mondhatjátok.
Aztán persze nektek kemény, határozott pasi kell, de ha ilyen, akkor jön a rinya, hogy mindent megszab és semmit sem enged. Rendben van, odamegyek bárkihez, határozott vagyok, de akkor kuss van és az van, amit én mondok.
A tikoknak nem hiszem, hogy ilyen gondjaik vannak :D Vagy te kinézed belőlük?
Am. ha tetszik, oda x3
Megmondom tiknéktök az öszintét.
Nem.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:29
Kösz!:D Mondasz valamit. Nekem is feltűnt már, hogy sosem az kell, ami van. Nem tudom megérteni az ilyeneket. Én tudom, mit akarok és tartom is magam hozzá, ennyi. Sajnos valóban egyre több a p*csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!