Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 év együttélés, (nárcisztiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cserko37 kérdése:

15 év együttélés, (nárcisztikus nővel)majd a szerelem és a szívem átsegít a bajokon?!érettségi majd diploma, lakás.tudom mi miért, de egyszerűen fel éve nem tudom feldolgozni a hiányát… és a lányunk is az ami ő. Féltem az élet saját magamtól!!!

Figyelt kérdés

2022. jún. 11. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Attól mert nem kellesz neki, még nem biztos, hogy nárcisztikus.

De lehet , hogy az. Ha elment biztos valaki más van a képben, akiröl te nem tudsz. Nem ulne egyedul az ilyen fajta.

Szerintem ne alazkodj meg mert meg jobban megundorodik töled, hanem talk valakit, akkor majd lehet bepanikol.

De az se szep, hogy erre felhasznalj egy új embert

2022. jún. 12. 08:39
 12/12 anonim ***** válasza:
*találj valakit.
2022. jún. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!