Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem kezdeményez, passzívan viselkedik szex közben, mit tudok tenni?
Hát igen, szerintem is valami gond. Csak azt nem értem, miért nem szakít akkor.
Mikor èn is a szakítás szélén voltam, én sem akartam szexet, ha mégis volt, becsuktam a szemem, hogy ne is lássam a másikat. Aztàn szakítottam.
Voltam hasonló helyzetben, velem két éve történt ez.
Igaz, én kívántam a szexet, de persze eleinte nekem is buntudatom volt.
Viszont nagyon sokat beszélgettünk apumrol, sokat meséltem neki a paromnak (nem ismertek egymást sajnos), és aztán ahogy kezdtem feldolgozni az egészet, egyre fesztelenebb lettem én is.
Túl kell jutnia a depresszion de legalábbis eltokelni hogy nem ő halt meg, előtte az élet és az apukája is biztos azt szeretne, ha boldog lenne.
Biztos, hogy benne van a gyász is, de ha jól értettem, már azelőtt is passzív volt, és ez gond.
Nem értem, miért pontoztatok le. Ezt egyértelműen bajra utal.
4 voltam.
Nyugi, ez a gyakori! Itt megkapod:
Hogy a te hibád az egész, baxhatod.
Párterápia talán? Szakember neki? Mindkettővel akár évekig húzódhatnak a gondok, ha valaha egyáltalán megoldódik.
Szakítanék a helyedben. Nem csak a szex miatt, nincs jelen a kapcsolatban sem. Mindent helyette csinálsz, szórakoztatod már csak, mint egy cirkuszi bohóc.
Lassacskán passzívvá vált: nem mindenki szereti a szexet annyira. Viszont manapság ez a fő (nem egyik. "A" fő) mozgatórugója a kapcsolatoknak.
Ahogy azt eljátsszák néha a felek, hogy előzékenyekek, gondoskodók és ez később elmarad, úgy ezt is el szokták. Értelme nem sok van, mert úgyis kiderül. Csak sokan naivak és azt várják, hogy a másik eléggé szerelmes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!