Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni? (19f)
2020 tavaszán össze jöttem egy lánnyal. Nagyon hamar egymásba estünk. Együtt voltunk 1 év és 2 hónapot. Ez idő alatt voltak kisebb nagyobb viták, mint minden más kapcsolatban, de mindig kiálltunk egymás mellett.
A viták nagyrésze a fiú barátok miatt, és a bulik miatt volt... Túlságosan féltékeny voltam, és nem voltam ennek a tudatában.. Es erre szakítás után jöttem rá.
A túlzott feltekenysegem miatt előfordult hogy csúnyán beszéltem vele ( KIEMELEM: SOSEM TETTEM KEZET RÁ!) A lényeg! : NEM TUDOM EL FELEJTENI. 1 éve hogy szakítottunk és mai napig szeretem.
Szakítás után találkoztunk sokszor, smároltunk, én akartam vele újra, de ő nem (édesanyja végett, mivel régen sokat veszekedtunk barátnőmmel) egyébként a lány 19 éves. Igen lehet azt mondod hogy nagykorú, neki kell eldonteni, de nagyon anyás és nagyon félti, nem akar vele össze veszni, rosszban lenni vele..
Nézi őt is, ami szerintem rendben van.
( ex) Barátnőmnek szakítás után volt más pasija is, de miután szakítottak, valamiért mindig vissza talált hozzám. Ez kb 3x történt meg, de azóta sem jöttünk össze, pedig nagyon szeretem és szeretném ( tudom lehet hülye vagyok, én sem tudom hogy tudnék ebből kijonni... Ezért fordulok hozzátok.) próbáltam minden módszerrel elfelejteteni de nem megy. Volt azóta más barátnőm, de benne is csak exem kerestem.. Tegnap újra találkoztunk, elmentünk kocsikázni, mekizni, utána megálltunk beszélgetni.. Elcsattant egy csók, amit ő is akart.. Ui : titokban találkozunk általában mindig..
"Ui : titokban találkozunk általában mindig.."
Hát nem kellene, ha el akarod felejteni! Döntse el, hogy mit akar, és tartsa magát hozzá. A csókoknál/randiknál miért nem jut eszébe az anyja?
Úgy tudod elfelejteni, hogy nem közeledsz hozzá többet, ha meglátod menj át a másik oldalra, és minden fórumon tiltsd le.
Ez a lány játszik veled. Ha veled akarna kenni rendesen, akkor már rég osszejottetek volna. Azért nem tudsz továbblépni, mert folyamatosan tartjátok a kapcsolatot,időd sincs elfelejteni.
Legközelebb ha talalkoztok, mondd meg neki, hogy döntse el, most vagy osszejottok rendesen vagy soha többet nem talalkoztok.
19 évesen azt akarja veled megetetni hogy az anyja miatt nem jön veled össze újra?
Nevetséges. Ez csak egy hülye kifogás, mivel nem akar veled össze jönni. (vagy csak nem eléggé)
Rengeteg lány el van keseredve, hogy csak kihasználják... Miért nem örül, hogy van aki szereti? JA! Hogy az már kevés a mai világban..
Azok alapján hogy írtad " azóta 3x volt ilyen" és "1 éve szakítottunk" ez azt jelenti hogy neki 1 év alatt volt 3 pasija. Valószínű nem komoly a csaj, vagy a pasik nem vették komolyan (annak akkor megvan az oka, VAGY NETALÁN a karma dolgozik vissza neki amiért kihasznál mai napig / hülyít!)
1 éve vársz rá, találkozgatsz vele mikor nincs más neki? A régi közmondás " ha nincs ló, jó a szamár is" Ha tenyleg veled szeretne lenni, veled lenne nem pedig az anyjával védekezne. Elvégre neki teszed be nem az anyjának. Neki kell tetszél, nem az anyjának. Neki kell szeressen, nem az anyjának.
KIHASZNÁL! Azok alapján amit leírtál, hogy neked nem volt barátnőd és még mindig szereted, jó srác lehetsz, van lelked, érzéseid. Ez a csaj játszadozik veled. Kiskomám. Ajánlom hogy hagyd rá, tiltsd le mindenhonnan, mert ez a csaj nem érdemel meg tőled 1 jó szót sem nemhogy meki stb. Keress magadnak olyat aki értékeli a szereteted, törődésed. Ha letiltod, és nem írsz ténylegesen neki, nem keresed, meglátod hogy találsz gyorsan hozzád illőt! (tapasztalat) (24 F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!