Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha lassan 3 eve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha lassan 3 eve nem tudom elfelejteni őt?

Figyelt kérdés

Azota már volt más, volt időszak mikor elhittem hogy tudok mást szeretni, de mindig akár 1-1 illatrol, dalról eszembe jutott es utana megint hetekig vele almodtam.. Olyan is volt mikor elhittem hogy már túl vagyok rajta, de mikor hosszú idő után újra láttam mintha minden visszajott volna..

Roviden a történet annyi volt hogy a fiú szeretett, de nekem több idő kellett hogy érezzék (kb 1-2 hónap) es mikor beleszerettem ő már továbblepett.. Es bennem itt az érzés még azóta is.. Túl leszek ezen valaha?

2021. júl. 23. 00:47
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg beszélj vele, lehet lezáratlanul maradt. 3 év sok idő. Pszichológus is téma kell, hogy legyen.
2021. júl. 23. 00:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust keress fel, legalább 5 különböző oka lehet a probléma kialakulásának, de nem akarok tippelgetni s azzal rossz irányba elvinni.
2021. júl. 23. 02:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2014-ben 18 évesen nagyon szerelmes voltam egy lányba és ő is belém.,de sajnos el voltunk tiltva egymástól.Ő már azóta boldog kapcsolatban van,én nekem voltak kapcsolataim,de mai napig nem tudom elfelejteni és amikor egy olyan zenét hallok amire együtt táncoltunk sírva tudnék fakadni hogy mennyire hiányzik.Őszinte szerelem volt.
2021. júl. 23. 05:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Mintha rólam írtál volna, csak én vagyok a fiú 😅

Azt mondanám amúgy hogy:

- Beszéld át vele a dolgokat, az van akinél segít

- Keress valaki mást, de olyat aki el tudja terelni a figyelmedet

- Menj el tényleg pszichológushoz, talán az is ér valamit

Mit jelent amúgy nálad az hogy továbblépett? Nem foglalkozott veled, vagy talált mást?

2021. júl. 23. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:

szőrnyű önsajnálatba estél, és önmarcangolásba..

Valójában nem is érdekel téged semmi és nem is akarsz túllépni rajta, csak beszélsz és mondod, hogy jó lenne meg így meg úgy de valójában nem történik semmi.

Kb meg sem próbálod , hogy túllépj rajta...

2021. júl. 23. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Történet ugyan az mint nálam csak itt én vagyok a fiú. Csak fél éve távolodtunk el egymástól(neki más van is pasija) de valahogy még nem vagyok túl rajta. De mikor elmentünk haverokkal balcsira volt ott egy lány akivel elég jól hülyéskedtem beszélgettünk és ha nem lett volna egy olyan "baja" hogy még nincs túl az exén és amiatt nem nagyon közeledett úgy felém,már együtt lennénk az fix.

Lényeg az, hogy nagyon igaz az hogy találj valaki mást akivel hasonlóan érzel, nekem az a lány(a balcsis) pont az volt, 1 hétig voltunk oda, 1másodpercre nem jutott eszembe az a lány akit az elején említettem.

2021. júl. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!