Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a párod elfelejtené a szülinapod és utána sem lepne meg semmivel?
Mindenki olyat szagol...
Aki ilyen emberrel van együtt, az önmagát minősíti. Annyi rendes fickó/nő rohangál szinglin az utcán, és mégis a legtöbb ember egy darab xarral jön össze. Megérdemlitek, és ez rólatok ad egy jó képet.
Ne haragudj, de én nem hiszem el, hogy egy törődő, rád odafigyelő, előzékeny társ képes lenne elfelejteni a párja szülinapját, és ha ne adj isten, mégis, akkor utána nem próbálna kompenzálni. Szóval valahogy én úgy érzem, nem ez lesz ebben a kapcsolatban a legnagyobb probléma...
El nem tudom képzelni, hogy a párom ilyet csinálna.
Örülnèk es elintezném én magam. Kernék ezt azt amazt hogy vegye meg mert csakna szulcsinapcsimra kell :)
Levenném simán rola a terhet hogy megeroltesse magát. :)
En am nagyon tetszene hogy az ilyenekbol nem a görcsöles megy nalunk hanem a lazaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!