Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan osztoztok a randi költségeken?
A barátom szóvá tette, hogy mindent ő fizet. Viszont az én kocsimmal megyünk állandóan, amit egyedül tankolok.
Volt, hogy el mentünk 200 kmre kirándulni ami neki egy fagyi ára volt, nekem meg oda vissza 40 liter benzin.
Nyilván olyan is elő fordul, hogy a közelben ülünk be vacsorázni vagy valahova drágább a belépő. De szerintem ez így igazságos. Főleg, hogy nem csak a közös programjainkra megyünk a kocsimmal. El viszem bárhova, ha kitalálja. Vásárolni a városba, dolgozni, az anyjáékhoz.
Soha nem ajánlotta föl hogy fizeti ő a tankolás, így rosszul esik hogy most szóvá tette ezt a dolgot.
Én akarom, hogy legyen jogi, erkölcsi, kulturális, anyagi egyenlőség férfi és nő között.
Emellett számomra evidens hogy a kapcsolatunk pénzügyeiből is kivesszük a részünket - nem mondom hogy egyenlően, de arányosan. A mi esetünkben ez pl. azt jelenti hogy én fizetek többet mert jelenleg én keresek többet, semmi bajom ezzel. Ki-ki vegye ki a részét a feladatokból, ez így korrekt.
7. Na álljon meg a menet! Méghogy nem pénzról volt szó... Másról sem szólt a kérdés! Olvasd újra a válaszokat is: "Miért vagy ilyen önzővel együtt?" stb.
De hát erre is mondhatnám, hogy "jaj hát nem minden a pénzről szól! Fizesd a cuccokat, a pasi meg majd cseréba érzéseket táplál irányodban!" Ezzel a válasszal meg lennél elégedve? Ez elég lenne egy 78%-os értékeléshez?
"nálad csak azon múlnak a jogok, hogy ki fizet" - Nem, nem azon múlnak. Kiforgatod a szavaimat. Arról van szó, hogy a kérdező nehezményezi, hogy ő többet fizet, mint a férfi. De hát ez miért baj? Hisz nem minden a pénzről szól.. Te magad mondtad! Vagy visszafelé már nem érvényes?
"Szintén nők, amikor az egyenlőség anyagi vonzatát elkezdik megérezni: JAJJJ NEEEE! HÁT HOL VANNAK A FÉRFIAK? NEM ERRŐL VOLT SZÓ!"
Itt a pasika akarja lehúzni a csajt, aki fizeti mindig a benzin költséget, hogy furkizza a s.ggét, plusz még a többi költség felét el akarja kérni, miközben ő semmit nem fizet a benzinre.
Normális vagy te amúgy?
"hogy ha már egyenlőség van, akkor az az anyagiak terén is érvényesüljön."
Remek! Akkor fizesse a benzin felét a férfi. Ha már a többit felezni akrja, akkor a benzint miért nem?
36
Erről beszéltem. Nekem ez így teljesen megfelelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!