Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan osztoztok a randi költségeken?

Figyelt kérdés

A barátom szóvá tette, hogy mindent ő fizet. Viszont az én kocsimmal megyünk állandóan, amit egyedül tankolok.

Volt, hogy el mentünk 200 kmre kirándulni ami neki egy fagyi ára volt, nekem meg oda vissza 40 liter benzin.

Nyilván olyan is elő fordul, hogy a közelben ülünk be vacsorázni vagy valahova drágább a belépő. De szerintem ez így igazságos. Főleg, hogy nem csak a közös programjainkra megyünk a kocsimmal. El viszem bárhova, ha kitalálja. Vásárolni a városba, dolgozni, az anyjáékhoz.

Soha nem ajánlotta föl hogy fizeti ő a tankolás, így rosszul esik hogy most szóvá tette ezt a dolgot.

2022. jún. 10. 08:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
69%
Én fizetem és szembe nem jut, hogy a nő is fizessen
2022. jún. 10. 08:41
 12/38 anonim ***** válasza:
87%

"Ez mitől smucig? És ki beszélt itt a másik birtoklásáról?"

Ilyet írt hogy az az úr a háznál, aki fizet. Szerinted?

2022. jún. 10. 08:50
 13/38 anonim ***** válasza:
92%
Jópár éve nem randiztam, de azt tartom normálisnak, ha az én kocsimmal megyünk (nő vagyok), akkor minden más programot a férfi fizet. Ahogy én nem fogom a benzinpénzt szóvá tenni, úgy elvárom, hogy ő se tegye szóvá a többi költséget. Főleg, hogy egy kirándulás alatt mondjuk nincs is a benzinköltségen kívül más költség, mert innivalókat és szendvicseket is mindig pakolok. 😊
2022. jún. 10. 08:52
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordítva van, a páromnak van autója és én nőként is mindig felajánlom neki, hogy beleszállok a benzinköltségbe, de hallani sem akar róla. Ennek ellenére legtöbbször a közös kikapcsolódásokat is ő fizeti, állandó vita ez nálunk, mert én sosem vártam el, hogy ha közösen csinálunk valamit, akkor ő fizessen. Sem a jelenlegi, sem az előző kapcsolataimban.

A ti esetetekben én azt gondolom, hogy a párod némiképp pofátlan vagy (és ennek látom kisebb esélyét) nem gondol bele, hogy mennyibe kerül autóval furikázni valakit. Eszembe nem jutna ilyet szóvá tenni, már csak azért sem, mert nem lehet mindent kifillérezni úgy, hogy mindig, mindenki pontosan ugyanannyit adjon bele.

2022. jún. 10. 08:55
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jelent jót az álmoskönyv szerint....🤔🤔
2022. jún. 10. 08:55
 16/38 anonim ***** válasza:
14%

14 nem vitåni kell hanrm fizetni ha annyira beleakarsz adni

A benzinrol meg az a véleményem hogy aki kocsit tart fenn legyen már benne annyi minimum, hogy tankolni is tudja.

2022. jún. 10. 09:02
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a pasid kocsijával mentek?
2022. jún. 10. 09:04
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

#12-nek

"az az úr a háznál, aki fizet"

Ezt nem szó szerint kell értelmezni! Ha valakit elhívsz, fizeted a költségeket, akkor nyilván nagyobb befolyásod lesz a programra, mivel van előre átgondolt, konkrét terved is. (Hova mentek, mit néztek meg, hol kajáltok, stb.)

Ez nyilván nem azt jelenti, hogy akkor csak és kizárólag az lesz, ahogy eltervezte, viszont a tervezett program egyfajta vázat alkot a randi "menetrendjének". (Amúgy tudtommal a csajok szeretik, ha a férfinek van terve...) :,D

2022. jún. 10. 09:05
 19/38 anonim ***** válasza:
90%

Számold fel neki a benzin költséget. Azt persze elvárja, hogy ingyen furikazd.

Egyre több az élősködő pasi

2022. jún. 10. 09:07
 20/38 anonim ***** válasza:
69%
Nincs olyan, hogy "csajok".
2022. jún. 10. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!