Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a probléma?
Figyelt kérdés
Van egy külföldi barátnőm
Randizgatunk jól elvagyunk
De utána a következő randi-ig
Mindig én keresem ő nem
Meg nem kérdezné hogy élsz még vagy valami🙃
Már félek rá írni mert nem mindig ír vissza és ez nekem rossz
De élőbe meg hát szóval nem tudom mintha nem ugyan az lenne a kettő ember
2022. márc. 14. 16:50
1/4 anonim válasza:
Ilyen irásképpel én se erőltetném az írásos kommunikációt veled.
2/4 anonim válasza:
Nem erdekled. Olvasd már vissza, amit írtál, kb semmi kozotok egymáshoz.
3/4 anonim válasza:
Nem érdekled. Unaloműzőnek jó vagy.
4/4 anonim válasza:
Vannak olyan nők akik ezzel játszmáznak. Mindig megvárják, hogy a másik írjon előbb. Nem annyira nehéz ezt kezelni, egyszerűen ne írj neki pár napig, majd küld egy ilyen üzenetet: "Úgy látom már napok óta nem keresel. Sajánlom, hogy egyoldalú volt az érdeklődésem". Ennél többet nem kell írni, mert, ha érdekled, menteni fogja a helyzetet, ha nem, akkor meg legalább nem pazarolsz rá több időt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!