Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete találkoztunk a barátommal. 37 évesek vagyunk. Ha nem tetszik neki valami ilyeneket mond/ír hogy fagyatékos. Vagy hogy baszod. Rámfogja hogy miattam,én hozom ki belőle. Szeretem,azt mondta hogy ő is szeret. Otthaggyam, igaz?
Őszintén nem vagxok biztos benne, hogy nem troll a kérdező. Mármint nehezen hiszem el, hogy ilyen ostoba emberek léteznek. De tegyük fel, hogy igaz, és nem a csepegtetős troll az már megint...
Ha tudja, hol laksz, be kell engedned? Nem. Ha erőszakoskodik, csinálj róla felvételt, amíg kiérnek a rendőrök, akiket kihívsz. De ha ilyen primitív, lehet jobban működne az alja reteg által alkalmazott "mutassa meg egy férfi ismerős/barát/rokon, hogy ki az erősebb kutya".
Sokszor kérdezik ebben a rovatban, "mi történne, ha egy incellel összejönne egy nő"? Itt a válasz rá ebben a kérdésben 😆
Ne értsetek félre nem azt mondtam, hogy a kérdező barátja incel, de ha legközelebb megkérdezik, ezt linkelem be mintának 🙃
Előző vagyok, amúgy válaszoltam a kérdésre a másik kérdésedben :)
Az 5-ös válasz az enyém.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tudja, hol laksz?
Na és?
Ha hetekig is ott bssza a rezet, te akkor sem foglalkozol vele.
Ha meg jössz még a többi kifogással, akkor itt nem arról van szó, hogy veled meg minden rendben van.
Mi az, hogy tudja, hol laksz?!
Ki a ft érdekel?!
Teljesen érzelemmentesen elküldöd, és kész.
Úgy fog elfelejteni, mint a huzat, ha látja, hogy nem tud manipulálni.
Erről jut eszembe pár sztori…
V. ismerősöm. Nő.
14 éves korától 17-ig olyan barátja volt, aki nárcisztikus MJ. imitátor.
Verte.
Aztán másik barát szintén nárcisztikus, harmadik szintén.
Aztán egy, aki öngyilkos is lett, játékfüggő volt.
Aztán újabb barát, nárcisztikus, elszúrt újabb pár év…
36 évesen fogta fel, hogy valami gond lehet vele is.
Gyakorlatilag végigkínozta magát egész életében.
Másik D. Empata.
Szintén jópár barát, csupa micsoda pasi, féltékenységből kb. kalickázta a lányt.
Harmincvalahány évesen talán még most is ebben van.
Másik, T. Szintén. “Jaj, hogy szeret!” Micsoda pasi… találkoztunk együtt. Láttam, mit művel a micsodapasi. Egy óra alatt háromszor alázta rommá őt.
“Szeretem a kihívásokat, különben nem tudnak érdekelni.”
Talán összekeveri a szenvedést a kihívással, mint a mcdonalds álláshirdetés.
Meg még jópár, aki nem látja a saját egójától (dehát szeret!) az erdőt.
Magukat kínozzák, meg elszarják az életük legszebb éveit.
Nekem alig volt csajom, de akiket magam körül ismertem, általában ilyenek mellett kötöttek ki.
Persze normálisak nem kellettek nekik.
Hát…
Tetkója, ötvenes karja, lepukkant német prémium kocsija van-e?
Hát érettségije?
Ha ez így nem jó neked, hagyd ott! Én otthagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!