Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete találkoztunk a barátommal. 37 évesek vagyunk. Ha nem tetszik neki valami ilyeneket mond/ír hogy fagyatékos. Vagy hogy baszod. Rámfogja hogy miattam,én hozom ki belőle. Szeretem,azt mondta hogy ő is szeret. Otthaggyam, igaz?
Amúgy ha te ugyanígy szólsz hozzá, arra hogy reagál? Hülyeségnek tűnhet a kérdés, de kifejtem.
Komoly különbségek mutatkoznak ember és ember között értékrendben. Nekem pl teljesen belefér, kritikát vágjanak hozzám, én ezt úgy veszem, hogy az illető vette a fáradtságot, hogy vállalja. Nehéz volt összeegyeztetni, hogy a feleségem szemében ugyanez támadásnak számít, és védekezni kezd.
Szóval ha te is ugyanígy szólsz hozzá, és nem zavarja egyáltalán, akkor az utalhat arra, hogy neki "ez a nyelve". Ebben először szólnék neki, hogy mifelénk ezt nem így szokták, hagyja abba. Ha viszont fordítva nem tűri el tőled, akkor ez egyértelműen alá-fölérendelt viszonyra utal, ebben az esetben pedig ki kell tenni, mint a macskát szarni.
Úristen... Hát én se vagyok a legkulturáltabb ember a világon, de ez a viselkedés, és ezek a szóhasználatok... csak a legalja proli -tényleg kulturálisan és civilizáltan leszakadt- rétegnél fordul elő. Ha te együtt vagy egy ilyennel, az azt jelenti az én olvasatomban, hogy
A: te is egy ilyen legalja proli környezetben nőttél fel és kb magad is az vagy
B: nagyon súlyos lelki sérült vagy, aki inkább elvisel minden mocskot, csak ne legyen egyedül
De szerintem inkább utóbbi áll fenn. Keress miharabb szakembert, segítséget!
"Meg ilyet mondott hogy ő különb mint én.. :("
Egyre kevesebb a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!