Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 hete találkoztunk a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete találkoztunk a barátommal. 37 évesek vagyunk. Ha nem tetszik neki valami ilyeneket mond/ír hogy fagyatékos. Vagy hogy baszod. Rámfogja hogy miattam,én hozom ki belőle. Szeretem,azt mondta hogy ő is szeret. Otthaggyam, igaz?

Figyelt kérdés
Meg ilyeneket hogy:" Ki a családom bolygatja, nem érdemel szép szót". Ugyanis van 2 gyereke. Nem lehet őket megemlíteni mert"mi közöm van hozzá?". Múltkor azt mondta valamiért hogy hülye picsa. Én soha nem mondtam soha ilyet. Se hasonlót. Semmi csúnyát, rosszat.Rámfogja hogy miattam. És akkor azt mondja hogy szeret. Én is szeretem, jó vele lenni,de ez a dolog... És ha azt mondom hogy ennek nem lesz jó vége azt mondja hogy fenyegetem. Nem akar"elengedni" mert kellek neki, tetszek neki, szeret. Ha már az elején ilyen...az elég gáz.. nem tisztel, igaz? Tudom, lehet hogy hülyének néztek de gondolkodom hogy mi legyen mert ez nem lesz jó.
2022. jún. 9. 13:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
2 hét után úgy beszél veled mint a kutyával, de jó vele lenni, meg szereted. Egyszerűen képtelen vagyok ezt elképzelni, hogy ez hogyan lehetséges. Biztos velem van a baj...
2022. jún. 9. 13:37
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Majd amikor nyakon ver is azt fogja mondani, hogy magadnak köszönd, te hoztad ki belőle az állatot, hisz láthatod, hogy provokáltad azzal, hogy néztél / kérdeztél / sós lett a leves.
2022. jún. 9. 13:38
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem tisztel. Hogyan tisztelhetne bárki, ha te se tiszteled saját magad? Amíg nem vagy hajlandó tenni magadért addig kiváló áldozata vagy az ilyen tirpák szardaraboknak, azonnal kiszagolják, hogy veled mindent megtehetnek és akkor is szaladni fogsz utánuk ha beléd törlik a lábukat. Jó így élni? :D
2022. jún. 9. 13:53
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha te ugyanígy szólsz hozzá, arra hogy reagál? Hülyeségnek tűnhet a kérdés, de kifejtem.

Komoly különbségek mutatkoznak ember és ember között értékrendben. Nekem pl teljesen belefér, kritikát vágjanak hozzám, én ezt úgy veszem, hogy az illető vette a fáradtságot, hogy vállalja. Nehéz volt összeegyeztetni, hogy a feleségem szemében ugyanez támadásnak számít, és védekezni kezd.

Szóval ha te is ugyanígy szólsz hozzá, és nem zavarja egyáltalán, akkor az utalhat arra, hogy neki "ez a nyelve". Ebben először szólnék neki, hogy mifelénk ezt nem így szokták, hagyja abba. Ha viszont fordítva nem tűri el tőled, akkor ez egyértelműen alá-fölérendelt viszonyra utal, ebben az esetben pedig ki kell tenni, mint a macskát szarni.

2022. jún. 9. 14:00
 15/36 A kérdező kommentje:
Meg ilyet mondott hogy ő különb mint én.. :(
2022. jún. 9. 14:05
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Úristen... Hát én se vagyok a legkulturáltabb ember a világon, de ez a viselkedés, és ezek a szóhasználatok... csak a legalja proli -tényleg kulturálisan és civilizáltan leszakadt- rétegnél fordul elő. Ha te együtt vagy egy ilyennel, az azt jelenti az én olvasatomban, hogy

A: te is egy ilyen legalja proli környezetben nőttél fel és kb magad is az vagy

B: nagyon súlyos lelki sérült vagy, aki inkább elvisel minden mocskot, csak ne legyen egyedül

De szerintem inkább utóbbi áll fenn. Keress miharabb szakembert, segítséget!

2022. jún. 9. 14:08
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

"Meg ilyet mondott hogy ő különb mint én.. :("

Egyre kevesebb a kérdés...

2022. jún. 9. 14:16
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy a barátod?
2022. jún. 9. 14:22
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy még vele??
2022. jún. 9. 14:31
 20/36 anonim ***** válasza:
93%
2 hete ismered, már hülye pitsának hív, de te szereted. Egy pszichológust javasolnék sürgősen.
2022. jún. 9. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!