Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 hete találkoztunk a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hete találkoztunk a barátommal. 37 évesek vagyunk. Ha nem tetszik neki valami ilyeneket mond/ír hogy fagyatékos. Vagy hogy baszod. Rámfogja hogy miattam,én hozom ki belőle. Szeretem,azt mondta hogy ő is szeret. Otthaggyam, igaz?

Figyelt kérdés
Meg ilyeneket hogy:" Ki a családom bolygatja, nem érdemel szép szót". Ugyanis van 2 gyereke. Nem lehet őket megemlíteni mert"mi közöm van hozzá?". Múltkor azt mondta valamiért hogy hülye picsa. Én soha nem mondtam soha ilyet. Se hasonlót. Semmi csúnyát, rosszat.Rámfogja hogy miattam. És akkor azt mondja hogy szeret. Én is szeretem, jó vele lenni,de ez a dolog... És ha azt mondom hogy ennek nem lesz jó vége azt mondja hogy fenyegetem. Nem akar"elengedni" mert kellek neki, tetszek neki, szeret. Ha már az elején ilyen...az elég gáz.. nem tisztel, igaz? Tudom, lehet hogy hülyének néztek de gondolkodom hogy mi legyen mert ez nem lesz jó.
2022. jún. 9. 13:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ha már az elején ilyen...az elég gáz.."

Dehogyis! Ez a legjobb: már most kiderült, így kevés a sérülés és kevés idő megy a levesbe.

2022. jún. 9. 14:36
 22/36 anonim ***** válasza:
78%
Vannak nők, akik erre vágynak. Rinyálnak miatta, de titkon legbelül arra vágynak, hogy alázva legyenek. Egy úgynevezett rossz fiú által. Találkoztam már ilyen lánnyal. Belőle ezt saját állítása szerint traumák sora váltotta ki. Hát nem tudom….
2022. jún. 9. 14:50
 23/36 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem lehet "lekoptatni" vagy marha nehezen. Szeret, kellek neki, velem akar lenni dumával jön, nem kopik le rólam.
2022. jún. 9. 14:57
 24/36 anonim ***** válasza:
94%

Szépen letiltod a számát, letiltod az e-mailjét, és kész.

Nem agyalsz, hogy azt mondja szeret, két hét után… :-D

Dehogy szeret.

Manipulál.

Nem szeret az senkit.

Másik variáció, ha hülye vagy, és hagyod magad.

2022. jún. 9. 15:04
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Letiltod a számát, letiltod facebookon és kész, le is van koptatva. Ha véletlen tudná hol laksz és ott zaklatna akkor nem nyitsz ajtót, ha erőszakoskodik, dörömböl, bármi, akkor hívod a rendőröket.

37 éves létedre ne legyél már ilyen életképtelen.

2022. jún. 9. 15:15
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
"barátom"???? Embert barátjáról. Ilyen közelébe nem megy az ember. Egyedül nyugalmasabb.
2022. jún. 9. 15:15
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott, de ha ezt nem tudod magadtól 37 évesen, akkor nagy baj van veled.
2022. jún. 9. 15:19
 28/36 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tudja hogy hol lakok
2022. jún. 9. 15:22
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Szüljél neki te is 2 gyereket😒😏

37 éves vagy és nem vágod le hogy kihasznál. Manipulál... 2 hét után hogy lehet szerelemről beszélni? Mibe szerettél bele a megalázásokba?

2022. jún. 9. 15:23
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj hogy tudja hogy hol lakok"

Ugy utalom mikor ezzel jonnek az emberek .

Jajj igen , megvert , megalaz , nem fuggok tole anyagilag de tudja hol lakom !

2022. jún. 9. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!