Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neki ment a párom egy takarító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki ment a párom egy takarító néninek amiért rányitotta a kocsi ajtaját szándékosan a barátom kocsijára, eldöntöttem, hogy elhagyom, szerintetek jó döntés?

Figyelt kérdés

A kb parkolóban ültünk az autóban, és mellénk állt közelre egy idősebb hölgy, majd amikor kinyitotta az ajtót akkor neki nyitotta a párom kocsijának, majd ránézett a páromra, és azt mondta neki, hogy legközelebb álljon máshova.

Erre a párom olyan szinten begurult, kiszállt a kocsiból és elkezdett ordibálni a hölggyel, hogy te szittyós k*csög k*rva mit képzelsz magadról, hogy még neked áll feljebb, és fogta és a takarító felszereléseit amiket az idős asszony kipakolt eldobta egy olyan helyre, ahol lehetetlen utána menni, mert egy ilyen domb alján lévő zárt területre dobta be, viszont ezek után sem fejezte be, hanem letörte a visszapillantó tükrét és a kezébe nyomta, hogy nesze nézzed meg magadat a tükörben, hogy mennyire elbaszott egy vén sz*r vagy.

A párom kocsijának nem lett semmi baja csak egy haloványabb karcolás látszik rajta.

Még sosem láttam ilyen idegesnek, sosem szokta felhúzni magát körülbelül semmin, nagyon megijedtem és nem szeretnék egy ilyen pasi mellett lenni.

2022. jún. 8. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Én is kiakadtam volna. Talán karcolást meg megtudtuk volna beszélni, de a bunkó beszólást nem hagytam volna.

Több mint 20 éve nős vagyok, és a feleségemnek nincs mitől tartani. Nem biztos hogy az a legjobb ha emiatt elhagyod, ha minden más rendben van vele.

2022. jún. 8. 18:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamu, akkor ritka primitív barátod van, hol nevelkedett? Dzsungelben? A néni sem volt piskóta a beszólása miatt, de azért a válasz reakció kritikán aluli
2022. jún. 8. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus

És ez eddig semmilyen közlekedési vagy egyéb szituációban nem tűnt fel neked hogy ekkora paraszt?

Az ilyeneket köpném arcon legszívesebben a közutakon..

Szerintem hagyd el ha van elég eszed.

25n

2022. jún. 8. 21:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy idős nővel keménykedik, akinél százszorta erősebb, nem férfi! Ez attól független, hogy a valószínűleg már kognitívan leépült öregasszony beszólt e, vagy sem. Nem az a gond, hogy dühös lett egy dühítő szituban. A gond, ahogyan a saját dühét nem tudja kezelni! Ez valóban ijesztő egy nőnek, mert jó eséllyel maga is erre számíthat majd a jövőben.
2022. jún. 8. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
És erről a félkegyelműről csak most derült ki, hogy az? És most akarod csak "ezért" elhagyni? Várni kellene még, hátha művel még pár ehhez hasonló attrakciót...
2022. jún. 9. 06:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt az ex...

Vezetés közben hirtelen be kellett fékeznie mert rédzeg gyerekek majdnem leléptek elé. A mögöttünk lévő exemtől gyengébb fiú nem látta miért fékezett, ezért dudált. Nem történt baj, de exem minden közlekedési szabályt megszegve szivatta az úton majd piros lámpánál megállt mellette. Nagyon lealázóan ordított vele.

Aztán exével közös befizetett számla kimutatás nem jelent meg interneten, felhívta s kérdés nélkül, keményen leordította h miért nem fizette be, mindennek elhordta. Kiderült az ex befizette, csak elektronikusan még nemtűnt fel. Leléptem, nem vártam meg h én legyek a következő. Egyébként utólag kidetült h drogos

2022. jún. 9. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!