Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki ment a párom egy takarító néninek amiért rányitotta a kocsi ajtaját szándékosan a barátom kocsijára, eldöntöttem, hogy elhagyom, szerintetek jó döntés?
A kb parkolóban ültünk az autóban, és mellénk állt közelre egy idősebb hölgy, majd amikor kinyitotta az ajtót akkor neki nyitotta a párom kocsijának, majd ránézett a páromra, és azt mondta neki, hogy legközelebb álljon máshova.
Erre a párom olyan szinten begurult, kiszállt a kocsiból és elkezdett ordibálni a hölggyel, hogy te szittyós k*csög k*rva mit képzelsz magadról, hogy még neked áll feljebb, és fogta és a takarító felszereléseit amiket az idős asszony kipakolt eldobta egy olyan helyre, ahol lehetetlen utána menni, mert egy ilyen domb alján lévő zárt területre dobta be, viszont ezek után sem fejezte be, hanem letörte a visszapillantó tükrét és a kezébe nyomta, hogy nesze nézzed meg magadat a tükörben, hogy mennyire elbaszott egy vén sz*r vagy.
A párom kocsijának nem lett semmi baja csak egy haloványabb karcolás látszik rajta.
Még sosem láttam ilyen idegesnek, sosem szokta felhúzni magát körülbelül semmin, nagyon megijedtem és nem szeretnék egy ilyen pasi mellett lenni.
Nem életszerű, de tegyük fel.
A néni kezdte. Viszont a “párod” kibontakozott, hogy agresszív állat. Te is erre számíthatsz.
Nagy spíler a csávó. Valami proli luvnya kell az ilyen mellé.
Jól tetted, hogy leléptél 😃
30/50 ig festés fényezés
Kocsi típusától függ mennyire lennék ideg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!