Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépnétek ki ebből a kapcsolatból?
Figyelt kérdés
Van egy közös 4 éves gyerek, de már vagy 1 éve elhidegültünk egymástól, szinte alig beszélünk. Nincs munkám jelenleg és megalázó módon bánik velem. Pl hetente ad egy kevés pénzt ami épp elég egy két bevásárlásra. Munkahelyet nem találok ahol tudnám vinni hozni a gyereket, mert ő 6kor elmegy 5 után jön, pedig ugye közösen vállaltuk a gyereket. Gyerekkel egyáltalán nem foglalkozik. Szüleim azt mondták bármikor visszamehetünk oda a kislányommal. A dolgot az nehezeti, hogy amiben lakunk ház a nagyszüleimé volt akik meghaltak így édesanyámé a ház, de megengedte, hogy itt éljünk. Párom felújította, szóval rengeteg pénzt beletett már. Nem tudom ilyenkor mi lenne a legegyszerűbb, gondolom eladni, ha nem tudjuk egymást kifizetni. Szeretnék itt maradni a gyerekkel, de míg munkám nincs ez nem megoldható. 30 éves vagyok, nem akarom ilyen kapcsolatban leélni az életemet, de elég rossz lenne ennyi év után megint szülőkkel élni. Ti mit tennétek a helyemben?2022. jún. 8. 12:56
11/32 A kérdező kommentje:
Anyukám nevén van a ház. Fogalmam sincs, hogy vannak e számlák, de mivel mindent ő vett így az ő nevén van ha van. Mondjuk nekem is van benne kb 1 millió forintom meg neki vagy 2 millió plusz ő is csinált meg mindent. Belül teljesen fel van újítva.
2022. jún. 8. 14:10
12/32 anonim válasza:
Kérdező ! Mindenképpen ügyvédhez kell menned !! A másik a közös gyerek miatt fizetnie kell majd gyerektartást ! Azt is mondhatod , hogy ha visszkéne fizetni amit a házba tett , hogy nem kérsz gyerektartást . Ügyvédhez kell menned!
13/32 anonim válasza:
Maga a ház felújítás nélkül is ér 35-60 milliót attól függ hol van. Ezzel szemben 2 millió ft és két kezi munka munka értéke áll,, ezen ne aggódj
14/32 A kérdező kommentje:
Augusztustól lesz munkám itt helyben. Hogyan tudom elérni, hogy itt maradhassunk a házban. Aki ért hozzá segítsen, köszi
2022. júl. 1. 10:27
15/32 anonim válasza:
Kerdezo az az anyukad haza ! Ne legyel mar buta! Az az anyukad tulajdona. Nem kell neked sehova menned . Amugy meg ugyved tud tanacsot adni !
16/32 A kérdező kommentje:
Értem, de azt nem fogja hagyni, hogy ne fizessem ki neki a felújítást meg nem fog önszántából elmenni innen az biztos
2022. júl. 1. 10:45
17/32 A kérdező kommentje:
Ja és az összes bútor is az övé szóval itt maradunk egy majdnem üres házban, de majd apránként megveszek mindent
2022. júl. 1. 10:46
18/32 anonim válasza:
Ki ne merd tenni a labad onnan! Rakd ki !kesobb johet a butoraiert, es benyujtani a szamlat ! Ahoz nem kell ott laknia!
19/32 anonim válasza:
Raadasul kisgyerekkel , sajat tulajdonu hazbol , munkanelkul , meg te fogsz a hid ala menni ?! Mert o kwgyeskedett tenni valamit a sajat gyereke lakhatasaert?! Ne legyel mar martir!
20/32 A kérdező kommentje:
Augusztustól lesz munkám itt helyben úgyhogy elfogom tudni tartani magunkat, semmiképpen nem megyünk el így már innen
2022. júl. 1. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!