Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja vagyunk együtt de nem nagyon haladunk. Ki lépnétek a kapcsolatból?
Június közepe óta ismerem. Nem sok időt tudunk együtt tölteni heti 2 max 3 nap. Én dolgozom ő is dolgozik. Túl sok mindent vállal magára, tehát heti pár nap a miénk, ebből szinte most már mind együtt alvással végződik de pl augusztus vége óta nem voltunk közösen sehol mert nincs rá idő. Viszont ha azt nézem a 4 hónap alatt több közös programom volt vele mint az exemmel 3 év alatt. Az bánt, hogy még egyszer sem vallott szerelmet. Mondja, hogy hiányzom vagy mondta, hogy nem akart barátnőt de már nem veszítene el engem. Igazából attól félek, hogy nem szerelmes belém. Amikor velem van akkor nagyon odaadó, lelkes, mindig ölel, puszil, simogat. Gondoskodik rólam, mindenre odafigyel, magától tesz meg dolgokat amikre nem is kellene mondjuk figyelnie. Viszont nagyon ritkán hív telefonon. Igaz én sem hívom soha. Mindennap beszélünk a facebookon de nekem ez már kezd kevés lenni. Előttem 1,5 évig volt egyedülálló. Előtte 3 komoly kapcsolata volt, mindhárom lány megcsalta. 29 éves. Szeretném tudni hányadán állunk de nem szeretném megkérdezni tőle, hogy most te szerelmes vagy egyáltalán belém? Mit tegyek? A közös idő mennyiségéről már beszéltünk azt kérte, hogy legyek türelmes mert tisztában vagyok vele, hogy ez az éve ilyen, és nem számított rá, hogy kapcsolatban lesz de fontos vagyok neki és jövőre minden jobb lesz.
Mit tegyek? Ilyenkor nem halál szerelmesnek kellene lennünk és sülve főve együtt lenni?
Bocs, de ez nem egy komoly kapcsolat, hanem inkább szabadidőpartner vagy (vagy dugópajti, ha úgy tetszik).
Persze, legyél türelemmel, minden jobb lesz blabla... Hány évesek vagytok?
Szeret téged, kedvel, vagy mondjuk lájkol.
Szerelemről viszont szó sincs, nem is tudom elképzelni, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!