Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltékeny vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltékeny vagyok, ha zavarnak a párom nő ismerősei?

Figyelt kérdés

Más dolog, ha van egy barátja akit ismerek mióta összejöttünk. De az megint más ha mindenféle nők kerülnek elő a múltjából. Nem akarok jópofizni se az exével se a gyerekkori szerelmével, se a nővel, akivel randizott egyszer de aztán nem jöttek össze.

Nem attól félek hogy megcsal.

A feléjük irányuló túlzott kedvesség zavar.

Hogy sietnénk valahova de leáll beszélgetni valakivel egy órát akit nem is ismerek, hogy hívjuk át a volt osztályárs nőjét mert szegény most szakított és biztos nagyon magányos. Hogy át megy segíteni a szomszéd nőnek kertet rendezni aztán meg jegyzi hogy fuh hát 40 éves létére még nagyon bomba formában van.

Nem akarom én gyerekesen ki sajátítani. De velem foglalkozzon, ne más nőkkel. Ilyenkor megkapom, hogy ok nélkül vagyok féltékeny és engem minden nő ismerőse idegesít.

Hát csodálkozik?

27/N

2022. jún. 8. 10:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

#10 De, pont hogy van a kettő közt összefüggés. Van akinek ez fel sem tűnik, természetesen jön, simán leáll dumálni.

Van aki meg nem. Bem rosszindulatból vagy figyelmetlenségből teszi, egyszerűen ilyen.

2022. jún. 8. 11:17
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg, ha te nem kapsz ennyi bókot, figyelmet akkor jogosan zavar. Az én párom sosem tesz megjegyzést másra, de ő is túl kedves fajta és mindenkit nagyon közel enged magához. Engem is zavar.
2022. jún. 8. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy sietnénk valahova de leáll beszélgetni valakivel egy órát akit nem is ismerek, hogy hívjuk át a volt osztályárs nőjét mert szegény most szakított és biztos nagyon magányos. Hogy át megy segíteni a szomszéd nőnek kertet rendezni aztán meg jegyzi hogy fuh hát 40 éves létére még nagyon bomba formában van."

Nah most dobjad ki nagyon gyorsan! Tipikus ösztönylény . Az , hogy nem figyel rád , negszünsz létezni ha ezek a nők ott vannak az már feltünt gondolom. Mire vársz még?! Dobd ki ezt a szerencsétlent , menjen csak kertészkrdni a szomszédnőnek ! Amúgy hányszor dgott félre már? Hányról tudsz?

2022. jún. 8. 12:00
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Mindig kettőn áll a vásár, valószinűleg vannak olyan dolgok a viselkedésében ,amik téged elbizonytalanitanak. Ha olyan tipusú férfival lennél, akiben stabilan meg lehet bizni 110%-osan, nem lennének komplexusaid.
2022. jún. 8. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
#14 Nem lehet mindent az önbizalomhiányra fogni. Vannak nők/férfiak, akiknek teljesen rendben van az önbizalmuk, mégis szarrá csalják őket. Ne csináljunk már úgy, mintha minden csak fekete vagy fehér lenne!
2022. jún. 8. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15, nem tudom, mire gondolsz, az én kommentem épp arra vonatkozott, hogy kettőn áll a vásár, tehát sok múlik a férfi partneren is, ergo ne kizárólag önmagában keresse a hibát a kérdező.
2022. jún. 8. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!