Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen hogy lehet túllépni?
A párommal 3 éve vagyunk együtt, mikor összejöttünk beszéltünk a múltunkról (ő kérdezett). Elmondása szerint kettő lánnyal volt együtt, én ebben a tudatban éltem 3 évet. Most viszont kiderült, hogy kapásból 3 kapcsolata volt és emellett több egy éjszakás kalandja (5-ről szerettem tudomást. Nem részletezném a körülményeket, de egy régi ismerőse mesélte). Úgy érzem, hogy csalódtam benne, főleg hogy van köztük, akivel a mai napig barátként jóban vannak, beszélnek (nem titkolja előlem, mindig elmeséli).
Ez a régi ismerős azt is elmondta, hogy a párom nagyon szégyelli ezeket az embereket, akikkel együtt volt -akár csak kaland szinten- és nagyon megbánta. Mégsem hagy nyugodni a tudat, hogy nem mondott igazat. Tudom, már semmi jelentősége hiszen 3 éve boldogok vagyunk együtt. Nem tudom hogyan lépjek túl ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!