Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen hogy lehet túllépni?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve vagyunk együtt, mikor összejöttünk beszéltünk a múltunkról (ő kérdezett). Elmondása szerint kettő lánnyal volt együtt, én ebben a tudatban éltem 3 évet. Most viszont kiderült, hogy kapásból 3 kapcsolata volt és emellett több egy éjszakás kalandja (5-ről szerettem tudomást. Nem részletezném a körülményeket, de egy régi ismerőse mesélte). Úgy érzem, hogy csalódtam benne, főleg hogy van köztük, akivel a mai napig barátként jóban vannak, beszélnek (nem titkolja előlem, mindig elmeséli).

Ez a régi ismerős azt is elmondta, hogy a párom nagyon szégyelli ezeket az embereket, akikkel együtt volt -akár csak kaland szinten- és nagyon megbánta. Mégsem hagy nyugodni a tudat, hogy nem mondott igazat. Tudom, már semmi jelentősége hiszen 3 éve boldogok vagyunk együtt. Nem tudom hogyan lépjek túl ezen.

2022. jún. 7. 13:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő nem kötözködő hozzászólásokat! Semmiképp sem szeretném feszegetni ezt a témát csak nagyon megérintett.
2022. jún. 7. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért ez a kedves regi is.erős lehet hogy rád is akar hajtani. Van egy pár a pasi kűlfölfön,a nő és gyerek a 90%ban szépen felújított lakásban. A nő szerencsére levette ,hogy egy pasi csak azért kavar hogy a férjet szivassa leginkább azzal hogy a feleséget lefekteti (bosszúból) aki egész szèp nő.
2022. jún. 10. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!