Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok a párotok instagramját, facebookját
nézegetni?
Figyelt kérdés
Nem az üzenetek olvasgatására gondolok, és csak is a telefonját elkérve, az ő jelenlétében nézni ezeket az oldalakat. Én tök kíváncsi vagyok, hogy azok az emberek akiket ő követ, ismerősei miket osztanak meg magukról. Nem ismerek mindenkit ezért szívesen rákérdeznék hogy “xy” kicsoda, honnan ismeri és biztos jó témák jönnének elő a múltból. Egyáltalán semmi hátsószándék nincs bennem, ezt a barátomnak is elmondtam, de ennek ellenére nem engedi, hogy nézegessem mellette az instáját mondjuk. Azzal indokolja, hogy kövessem be ezeket az embereket és nézzem onnan ha akarom, de amúgy ezek az ő ismerősei és nem érti, hogy engem miért érdekel egy idegennek a képei, posztjai? Kérlek azt ne írjátok, hogy titkol valamit és azért nem engedi mert ez nincs így! Szerintetek jogos hogy kb. semmi közöm hozzá és túl kíváncsi vagyok, vagy pedig ez teljesen alapnak kéne hogy legyen?
A facebookja nem érdekel, mert a munkájából adódóan sok olyan ismerőse van, akit igazából alig ismer, ráadásul hülyeségeket is oszt meg.
Instán régebben megnéztük a sztorikat együtt, kb azért amit leírtál. Érdekelt, hogy mit osztanak meg azok az ismerősei, akiket én nem akarok követni. Plusz viccoldalakat is követett, így minden harmadik sztori az volt. Mostanra ez kikopott, nem vagyok olyan érdeklődő az emberek iránt :D
2022. jún. 7. 10:06
13/19 anonim válasza:
Nem, nekem csak ilyen,,kamu" instám van, amivel 1-2 számomra inspiráló embert követek, de semmilyen ismerőst sem. Páromnak van normál instája, de évek óta semmit nem posztolt, illetve nem szokta nézegetni sem napi rendszerességgel. Facebookot egyikünk sem használja egyáltalán, csak a messengert. De eszembe sem jutna nézegetni ezeket. A közeli barátokat ismerjük, random emberek pedig egyáltalán nem érdekelnek.
2022. jún. 7. 10:07
14/19 anonim válasza:
kizárt
2022. jún. 7. 10:08
15/19 anonim válasza:
Még a saját ismerőseim posztjai sem érdekeltek, amikor még nekem is volt fiókom, vadidegeneké meg pláne nem. Néha átgörgeti, amikor ott vagyok, de őt sem érdekli, van életünk.
2022. jún. 7. 10:49
16/19 anonim válasza:
Nem
2022. jún. 7. 11:46
17/19 anonim válasza:
Én egy időben már teljesen beteg szinten űztem. Nagyon rossz volt mindkettőnknek... féltékenységi paranoiás voltam... borzalmas volt..
2022. jún. 7. 14:34
18/19 anonim válasza:
Nem. Nekem instám nincs, az övé meg pláne nem érdekel, mert csak sportolókat követ.
A face sem túl érdekes, nagyrészt ugyanazok a hírek pörögnek rajta, amik az enyémen, meg nyilván egy-két ismerőse posztjai. De amúgy azt veszem észre, hogy egyre kevesebben posztolnak már face-ra, átment mindenki Instára. Szóval semmi érdekes nincs a falán.
Amúgy engem is irritál, ha nézik a telefonom miközben mondjuk görgetem a facebookot. Akkor le is szoktam rakni. Nem titkolok semmit, csak zavar.
2022. jún. 7. 22:02
19/19 anonim válasza:
Fu nem, nagyon sok ismerőse van, ráadásul sok egyforma, befonnám az összes hajam mire megnézném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!