Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi történhet?

Figyelt kérdés

Elő-előfordul, hogy ha párommal nem együtt töltjük a napot (pl. munka vagy külön program miatt), mikor hazaér, olyan mintha egy idegen ember lenne, és engem is úgy kezel. Reggel, meg előtte végig minden oké, cuki, bújunk, puszi, normális beszélgetés, aztán mintha egy másik ember jönne haza..

Mondtam már neki korábban, akkor mondta, hogy neem, dehogy, majd kicsit megerőltette magát, de továbbra is elofordul ilyen.

Ma is így volt, kérdeztem, vmi baj van? Nem nincs.

Talán beszélget vkivel, és az "kizökkenti" a kapcsolatból? Tényleg nem tudok mire gondolni.

2022. jún. 6. 21:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor voot idegenérzésem az exem mellett amikor már másfelé kacsintgatott fél labbal már kint volt a kapcsolatbol. Nekem is olyan fura volt mintha idegen lenne velem vagy hozzám.
2022. jún. 6. 22:45
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Ha nem régóta, akkor lehet eljött a rózsaszínköd elszáll állapot, és kezdi megmutatni a valódi énjét.

Ha régebb óta akkor akár más lehet a dologban ha alapvetően nem ilyen.

Kérdezd meg.

2022. jún. 6. 22:55
 13/21 A kérdező kommentje:

4 éve, de nem újdonság, korábban is volt ilyen, sőt talán gyakrabban.

Nem Rudas.

2022. jún. 7. 06:54
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem bizti, hogy egymásnak valóak vagytok.
2022. jún. 7. 07:07
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
A fürdős dolog az tényleg furcsa. Én most várandós vagyok, és a férjem elment a haverjaival hétvégenként néha gyógyfürdőbe a háta miatt. Én ugye az állapotom miatt nem tudtam vele tartani. Mondtam, hogy menjen nélkülem nyugodtan áztatni magát, majd ha megvan a baba akkor elmegyünk együtt. Többször elment, de mindig úgy jött haza, hogy de rossz, hogy nem voltam ott, nagyon hiányoztam neki, biztos, hogy nem e mehetek? stb. És mi is 4 éve vagyunk együtt. A rózsaszín köd már felszállt, nem lihegünk egymás nyakában, de a programokat nagyrészt úgy szervezzük, hogy együtt megyünk. Ha a férfi szerelmes nem csinál olyanokat, mint a te párod. Nekem is az a sejtésem, hogyha nem is lépett félre, de kikacsingat a kapcsolatból.
2022. jún. 7. 07:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, én is várandós vagyok, mi is együtt szoktunk menni, most is megkerdezte, nem megyek-e, mert vannak pihenő boxok, ott olvashatnek, ellennek, de én nem akartam menni. Én inkább az erdőben akartam sétálni egyet, amennyit jelenleg bírok, és itthon olvasni.

Szóval alapból nincs baj, ilyenkor mikor így jön haza, gondolom, vki vagy ellenem beszéli vagy mondjuk vkivel nosztalgiazik, ilyesmik.

2022. jún. 7. 07:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nincs felkészülve egy gyerekre…
2022. jún. 7. 10:39
 18/21 anonim ***** válasza:

"megkerdezte, nem megyek-e, mert vannak pihenő boxok, ott olvashatnek, ellennek, de én nem akartam menni"

Lehet, hogy akkor pont ez volt a baja.

2022. jún. 7. 13:09
 19/21 A kérdező kommentje:
Van már gyereke.
2022. jún. 7. 21:39
 20/21 anonim ***** válasza:
19: És el is hagyta szépen azt a nőt...
2022. jún. 8. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!