Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért történhetett meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történhetett meg hogy minden jó volt és most meg egy rakás sz*r? Lehet ez mèg jó?

Figyelt kérdés

Kb 7 hónapos kapcsolat, amíg nem éltünk együtt minden csoda volt, éreztem hogy szeret, napi többszöri szeretkezés, programok, boldogság. Aztán ő akarta, hogy költözzünk össze. Vonakodva, belementem..

Aztán szépen lassan éreztem hogy benne halványodik a vágy, nem úgy néz rám, nem kíván annyit, nem beszélgetünk, és beállt az egész olyan fura lett minden..

Probáltam megbeszélni, kérdezni tőle hogy mi történik de csak hárított..

annyira elmérgesedett a helyzet hogy az az ember aki odáig volt értem mára csak irritálom, és a kapcsolatunk 180 fokos fordulatot vett. Egyszerűen kétdégbe vagyok esve, minden vágyam hogy olyan legyen mint volt, de ő csak bele van ereszkedve. Talán hagyjam, kezdjem el leszrni énis őt ahogy ő engem és akkor majd észbe kap? Vagy mit tegyek?

2022. jan. 3. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Korotok? Nemetek?
2022. jan. 3. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

En hányszor neztem már ezt végig amikor a nagy hősszerelmesekből egy hideg rideg ember lesz.

Az ilyenek kezdetben inkabb csak kivetítenek a nőre egy illuziot álmot, istennő a párjuk, aztán azt nem tanulják meg értékelni, megbecsulni, vagy csak simán rajönnek hogy a valoság az mas, elmulik a love.

A szerelem amugyis kemiailag sacc fél évig tart.

2022. jan. 3. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Ilyenkor még megesik hogy szakitásnal még feléled ujra bennük a szikra, de amugy akkor se mindenkinel.

De ha fel isbéled, pár honap megint elalszik.

Az ilyenek inkabb a szerelembe szerelmesek, nem a párjukba :(

A mostani barátom is kezdetben meg gyereket házasságot akart, pár honap mulva meg olyanokat mond ki tudja mit hoz a jövő:(

Megint csak vegigasszisztálom az egészet.

Olyan éretlenek sokan (40 felett IS),hogy a saját erzelmeikkel sincsenek tisztában mi a köd es mi az igazi szerelem mi az illuzio mi a reál.

2022. jan. 3. 18:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez kell? Szarjam le az egèszet?
2022. jan. 3. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Tehetsz bármit amit konak erzel.

En ha fejen állok se voltam hatással a lavinára. De ez én vagyok.

A mostani barátommal annyira jottem csak rá minel jobban ragaszkodom az annal rosszabb csak.

Annal jobban távolodik. Lazán meg nem tudom végignézni. Pedig ilyenkor kene aztan tenyleg a magabiztos nő effekt aki nem az elhidegüléstől/szakitástol tart/pánikol éppen.

Csak epp a másik ridegsége ezt váltja ki..bennem legalábbis.

2022. jan. 3. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
*jónak
2022. jan. 3. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

" ő akarta, hogy költözzünk össze. Vonakodva, belementem.."

Túl korai volt az összeköltözés. Ráadásul vonakodva. Ott kezdődtek a bajok.

2022. jan. 3. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneknek pont bejön a vonakodás. Ha konnyen ugrott volna, ugy nem is lett volna igazi.

Ott kezdodnek sokaknál twnyleg a bajok ha megvan a nő elfelejtik azt értékelni.

Akkor jut eszukbe csak ujra mikor lelép a nő.

De aztán a kibekuléssel megint megvan..

2022. jan. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!