Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is kezdjem, van egy lány akit borzasztóul tetszik. De minden nap szinte minden órában rágondolok. De igaziból a lányról semmit se tudok úgy. De hogy történhetett ez ha semmit se tudok róla? Ez az érzés Januárba volt 2 éve hogy először éreztem.
Fúúú basszus...azt a kurv@...:O
Te aztán szerelmes vagy, fiam:D
De sz@r...én is:D bár nekem másabb a sztori...
Én tartottam kb 10 hónapig a kapcsolatot egy sráccal, most meg semmi...nem is látom, csak képeken! Meg mondjuk én eléggé megismertem őt, sajnos :(, így mégjobban megszerettem:( Nagy ritkán összefutok vele az egyetemen, de annyira tönkrement a még ki sem alakuló barátságunk, hogy már csak nem is köszönünk egymásnak...:( (én mondtam neki, hogy inkább ne is köszönjünk egymásnak, mert ennek így nincs értelme...)
Szóval tök sz@r...már közel 8 hónapja nem is beszéltem vele, de még mindig a szívem hasad meg, ha meglátom...:/
De kib@szott sz@r dolog szerelmesnek lenni :/
Hát...szerintem
Szóval szerintem...xD
Próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot, mármint személyesen, próbáld meghódítani, mert ha nem teszed, úgyis csak rá gondolsz...teljesen felemészt...
Szóval lépj mindenképpen!
Ha meg reménytelen teljesen, akkor meg talán az idő elfeledteti...
Én a szerelemmel úgy vok, mint az EKG görbével, az egyenes vonal a legjobb státusz (aki rájön/érti az tudja miért). Viszont adok pár tanácsot ^^helyes sírással^^ kapcsolatban:
"Igaziból próbáltam akkor hozzá közeledni de igaziból nem tudtunk közös témát" elég 1x is az igaz'á'ból
"szerelmes vagyok benne" hát ezek szerint már bele is hatoltál? :D
"és elrabolt a szívem. :(" ez oszt igen XD
Na most komolyan nem szivatásból mondom, de hidd el a szavak NAGYON SOKAT jelentenek majd egy lánynál, és ha meglátják hogyan fejezed ki magad, akkor azt is gondolhatják majd rólad, hogy valami nagyon alacsony szinten vagy. Én speciel az írásból nagyon jól ki tudom ismerni az embereket. :) (F)
Köszi a kommentteket. S hasznosak is :)
Hát lehet nem jól fogalmaztam meg, de az érzéseket nem lehet szavakba kifejezni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!