Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a bizonyos lányra gondolok akkor elkap valami fura érzés a gyomromban, a lány is hasonlot érez. Miért van ez?
köszi az eddigi véálaszokat.
Nem hinném hogy büdösek lennénk :S.
legalább én nemérzem rajta :D.
De ha együt vagyunk akkor viszont nincs ilyen érzés csak 1 bizonyos idő után erezzük ez irritája és már engem is ezért nem akarja hogy járjunk.
Lehet hogy tényleg szeretjük egymást? vagy érzünk egymás irán valami hasonlót? én már tényleg nemtudom. szerintetek
Igen, ezt úgy hívják, hogy szerelem.
Ha ezért nem akar járni veled, akkor azt javaslom neki, találjon egy olyan pasit, aki érzések nélkül seggbek*ja és kész... Inkább örülne h őt is megtalálta az igaz szerelem.
Én szurkolok nektek!! :D
Am hány évesek vagytok?
Hát 1 kicsit nagy a korkülömbség
én 20 ő meg 15 sajnos
Köszi a válaszokat
Ez egyáltalán nem vészes, ha érett gondolkodású lány... bár abból amit írtál nem ez szűrhető le, de lehet, más témákban igazán felnőtt fejjel tud gondolkodni.
Hajrá!! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!