Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történhetett?
Hogy változtam àt egy meleglelkű lányból, aki örült a pasija sikereinek, imádni tudott, egy nővé, aki csak a saját érdekeit nézi és nem bír elviselni egy férfit sem egy légtérben hosszú ideig?
Akinek a szívében gyűlölet van?
Aki nem tud szeretni?
Üdv a klubban.
Úgy tönkrevágott és kifacsart az exem, minden energiám képes volt önző módon kiszívni belőlem.
Hogy jelenleg azt érzem, soha többet nem leszek képes tiszta, gyógyult, boldog lélekkel nyitni más felé, beengedni akárkit a bizalmamba, a szívembe.
Olvasva a kérdés, szomorú lettem, de komolyan:(.
"...örült a pasija sikereinek...": milyen sikerei lehettek: legális, illegális? Esetleg ez nem fordul munkamániába, nagyzásba, így háttérbe helyezve téged, Kérdező?
Sportolj, és a dühödet engedd ott ki:).
Nem vagyok dühös csak gyűlölködő.
Nem történt velem csak annyi, hogy egy anyagias pasival voltam házas, aki végül útra rakott egy zacskóval a kezemben
Szóval nagyon is durva dolog történt veled.
Hány éves vagy? Milyen rég volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!