Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogamzásgátló miatt szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló miatt szerettem ki a páromból? Ez hogy történhet?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal, 1x már elkezdtem a fogamzásgátlót, nagy volt a szerelem. Mikor elkezdtem szedni hirtelen eltompultak az érzéseim, 1-2 hónapra rá. Nem csak ingerlékenyebb lettem, de mivel idegesített minden tette, úgymond el is múlt a hatalmas fellángolás, szakítani is akartam, olyan alapon hogy már nem szeretem.

Abba hagytam a tablettát, és minden elmúlt, a szexet is újra akartam, újra halálosan szerelmes lettem bele.

Most, 1 évvel a történtek után megint kezdek elhidegülni, és tompulnak az érzések.

Pedig az eddigi 1 évben minden nap halálosan szerelmesen keltem fel, úgyis hogy most voltunk 2 éve együtt.

A tabi eü dolgok miatt kellett, nem fogamzásgátlásnak, nem kéne abba hagynom...

2020. nov. 10. 13:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
A fogamzásgátló méreg, rengeteg mindent hallottam, hogy milyen egészségkárosító. Stroke-ot, szívrohamot okozott...gyógyszeripar magasról tesz rá, hogy melyik készítményükkel mérgezed magad, lényeg, hogy vásárold meg minden hónapban.
2020. nov. 10. 13:36
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Velem is ugyan ez volt.

Szörnyű volt azaz időszak.Majdnem ráment a kapcsolatunk.

Én eü okok miatt sem szedek azóta inkább fogamzásgátlót de neked talán segítene ha beszélnél erről a nőgyógyászoddal és lehet tud valami megoldást vagy másik fajta gyógyszert.

Sajnos ez nagyon szar...végül is tényleg fogamzásgátló ha nem szexelsz mert vagy a libidód csökken vagy valami szar hormonális mellékhatás jön elő.

De lehet a fogamzásgátlótól függetlenül múltak el az érzéseid.Ez sem kizárt.

2020. nov. 10. 13:37
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Tabi nem jó eü okokra. Inkább vizsgáltasd ki magad rendesen, rendes orvossal! Mire szeded?
2020. nov. 10. 13:38
 4/17 anonim ***** válasza:
2%

Komolyan van olyan nő, akit ilyen szinten irányítani tudnak a hormonjai? Atyaég, ezt olvasni is fájt.

Beszélj az orvosoddal, szedj olyat aminek más a hatóanyaga, összetétele.

2020. nov. 10. 13:45
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Pont nemrég olvastam, hogy a tabletta megváltoztatja a nők preferenciáit. Aki szedi, az "bétákhoz" vonzódik, és mikor abbahagyja, hogy gyerek legyen, akkor kezd kiszeretni a férfiból. Ezért megy tönkre sok házasság a gyerek után, mert a nő "józan", nincs a bogyó befolyása alatt.

[link]

[link]

2020. nov. 10. 13:46
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Kérdezd meg az orvost, hogy milyen másik tablettát ajánl. Ugyanazt szedted másodjára is, mint elsőre? Ilyen tüneteknél másikat kell kérni, nem lett volna szabad ugyanazt szedni. Egyébként meg van olyan, hogy valakinek egyik fajta fogamzásgátló tabletta sem jó, de azért próbálj ki egy másikat. Ha az se válik be, akkor fontold meg, hogy hanyagold.

Amit én szedek, az nekem tökéletesen bevált, ha neked is megfelelő lenne az adott tabletta, akkor nem lennének ilyen tüneteid.

2020. nov. 10. 14:07
 7/17 anonim ***** válasza:
26%
De jó, hogy lepontozzátok a tudományt.
2020. nov. 10. 14:10
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

Te jó ég....

Én például tudok negatív és pozitív véleménnyel is lenni.

Nézem 5 barátnőmet, 4 szed tablettát, 1-nek volt rossz mert amit szedett annak mellékhatásai voltak de kivizsgálta a nőgyógyász ráállította másikra és azóta minden rendben.

Vagy ha úgy van és úgy döntesz egyszer akkor mehet a spirál is.

Orvossal beszélj! Legyen eszed.

PErsze ezen az oldalon mindenki pszichiáter és profi orvos

2020. nov. 10. 14:48
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Milyen egészségügyi dolog miatt szeded kérdező? (Persze ha nem túl személyes a kérdés) Lehet van más megoldás is, csak sajnos a legtöbb orvos a tablettával akar mindent elintézni... én mindenképpen felkeresnék egy másik dokit is a biztonság kedvéért, hátha más véleményen van.

Egyre több kutatás van amúgy arra vonatkozóan, hogy mennyi minden agyi dolgot befolyásol a fogamzásgátló, szóval simán okozhat ilyen tüneteket, viszont ha valakinél ez ennyire komoly, akkor semmiképp sem egészséges szedni szerintem, (meg amúgy sem.)

Egyre kevésbé divatos is, talán nem véletlenül. 60 éve van durván piacon, (Nálunk 55kb.) és aki viszonylag elején kezdte most van túl a változó koron, de mondhatnám, hogy az első generáció, aki a modernebbeket használta, most szül vagy szeretne szülni, és lerakja a tabit. Rengeteg mellékhatás van, ami nem hivatalos, nincs rajta a betegtájékoztatón, mivel még nem bizonyítottan köthető a tabihoz, illetve kevés nagyobb biznisz van a gyógyszeriparban mint 14/16 éves kortól ma már akár 50-ig gyógyszerezni a lakosság felét. (Régen 35-40 éves korig volt ajánlott.) Az internet korában viszont a nők hozzájutnak egymás tapasztalataihoz, utánaolvasnak a fontosabb dolgoknak és ezért is romlik a híre a tabinak. Ha tudsz angolul kérdező, rengeteg kutatás tudományos eredménye van fent arról, hogy miket okozhat a tabi. Simán lehet, hogy te is egy mellékhatása miatt viselkedsz így. Ha muszáj, akkor el kell fogadnod, viszont ha esetleg több orvos és kivizsgálás segít és tudják mással kezelni a problémádat, akkor nem biztos, hogy erőltetném a helyedben ezt a gyógyszert, ami érezhetően tönkre vág.

Egy két példa (nem a tudományos fajtákból, de azok is elérhetőek 2 kattintás után):

[link]

[link]

2020. nov. 10. 14:59
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

8: írta, hogy nem fogamzásgátlás miatt használja. Szerintem ha megvoltak enélkül, akkor valószínűleg meglennének ezután is spirál meg tabi nélkül. A kérdezőnek egészségügyi problémák miatt írták fel a tabit.

Ezeken kívül ezer más fogamzásgátlási módszer létezik, amiket most nem sorolnék fel, csak bedobom ide az óvszert példának, ha már alap, hogy tabi vagy spirál. Ja, a vazektomiát meg ne is említsem ugyebár...

2020. nov. 10. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!