Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor kellene elgondolkozni a szakításon?

"Nem érzem azt, hogy egy fárasztó nap után ő otthon a "biztonság szigete", a gondoskodás, aki nem csak meghallgat, de meg is ért."
Sajnos ez ilyen és egyre több férfitől hallani. Nem valószínű, hogy változni fog.

magadban keresd a hibát, te vagy a férfi, ha feszült vagy vezesd le sporttal, :)
ha sokat beszéltek, jó a szex, jó minden, nincs baj, egyszerűen ilyen a lány :)
tesz elég egy szendvicset este? csinálsz neki romantikus fürdőt? együtt alszotok békében szeretetben?
mert ez már bőven elég, hogy nyugodt légy.
értékeld azt amid van :) , légy érte hálás, ha mész haza, vegyél neki egy szál rózsát, és fárasztó nap után, mikor faszul érzed magad, csak add oda neki, és mond a szemébe, hálás vagyok hogy vagy.
én is mindent túlgondolok, mostmár nem lesz ilyen :)
27F

Olvasd el a kérdést, utána pontozgass.
Írta, hogy a barátnője kerdezi,miben változzon, de a srác nem tud rá válaszolni.
Na innen szedtem, hogy megindokolni sem tudja, hogy mi a gondja, így pedig LEHETETLEN változtatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!