Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a férjemmel hogy ezekkel a megjegyzésekkel megbánt engem?
Én még itthon vagyok a gyerekekkel, mert problémásak és nem tudjuk összeegyeztetni az ő napi rutinjukat, gyakori betegség miatti itthonlétüket és szüneteiket még egy 4 órás munkával sem.
A legtöbb feszültség az anyagiak miatt van. Én kezelem a havi koszt-és rezsipénzt. Bejött egy fix extra kiadás, amit havi szinten fizetnie kell, azóta sokat romlott a helyzet. A férjem kezeli a megtakarításunkat és nincs olyan nap, hogy ne hangoztatná, hogy egyre kevesebbet tudunk félretenni, ha többet költök, hozzá kell nyúlni a megtakarításhoz stb. Mindezt én is tudom, nem kellene ilyen gyakran "megemlítenie".
Kértem már, hogy ne tegye, de szerintem sokszor észre sem veszi. Egyre jobban zavar a dolog. Fogalmam sincs mit tehetnék még. Jobban spórolni nem tudok.
Autista, vagy milyen fogyatékosságra gondolsz? Asperger?
Esetleg valamelyikőtök szülője nem tud besegíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!