Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párod legjobb és legrosszabb tulajdonsága?
5-vagyok.
Egy dolog meg kimaradt, meg biztos van mas is, de most ez jutott eszembe.
Sajnos evekig eleg komoly komplexusaim voltak, ami a kulsomet illeti. Ugy kepzeljetek el, hogy smink nelkul meg a szemetet sem mertem levinni. Ez kb. tini koromban kezdodott. Mindig egy rakas alapozoval majzoltam az arcomat, szemhejfestek, spiral stb- ez volt az alap. Ha randiztam valakivel, akkor is ket orat cicomaztam magam. Aztan megismertem a parom. Akkor is volt rajtam smink es a rakovetkezo jo par talalkozon szinten. Ahogy, telt az ido, a honapok, azt vettem eszre, hogy egyre kevesebb kenceficet hasznalok. Mara mar eljutottam arra a szintre, hogy kifejezetten zavar a smink (spiralt szoktam neha).
A parommal errol igazabol nem beszeltem, mert eleinte nem akartam, hogy tudjon errol a komplexusrol, mostanra pedig leszoktam rola.
Pont a mult heten beszelgettunk es azt mondta: "Tudod mi tetszik nalad nagyon? Hogy nem sminkeled magad. Szeretem a termeszetes szepseged".
Most ez lehet hulyen hangzik, de en ugy meghatodtam..🥺🥺🥺🥰
11nekem is van hasonló sztorim
Anno hol egyik sráccal jártam hol másikkal. Soha nem tudtam ki lesz az aki valoban szeret valoban komoly.
Es kitalálgattam magamnak hulyeségeket. Hogy majd arrol tudom ki az, aki kimondja azt, hogy gyönyörü vagy(nagyon ritkán használatos a szó is a köznyelvben is).
(A többi feltételeimrol most kihagynám a sztorikat, máshol már leirtam)
Es szoval egyszer mikor szakitani akartam vele, már ugy voltam mellette, hogy nem érdekel az sem már ha tehénnek lát, ha sminktelen lát, ha béna nyominak néz, mert úgyis kidobom.
Es igy esett meg hogy egyszer szex után anyaszült meztelen(ahogy korabban soha nem voltam), szetdobva magam szinte férfiasan(egyik lábam bokája a másik térdemen), melleim szetfolyva, és mindezt nappal, erre ő egy ujjal elkezdett engem simogatni az oldalamon, nyaktól lefelé mell oldalában, derékvonalon, csípőn és megszólalt meghatottan, hogy xy te gyönyörű vagy.
Mindezt szakitás elott. Hát hosszabbított🤣
2 'hercegnő' a mocsokban. 🤣
Biztos cigók vagytok. Azoknak meg mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!