Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akinek van egy barátnője. Mellette van még egy barátnő szexre és társkeresőn is fent van. A srác azután regisztrált a társkeresőre, miután megvolt a szexes barátnő is. Nem sokkal azután. Mire vélnétek ezt?
Valószínűleg előbb szakítottam volna vele egy jó nagy nyakleves kíséretében, minthogy egy percig is gondolkodjak azon, hogy ezt mire véljem. Dehát én monogám voltam és vagyok, az én szótáramban az ilyen ember menthetetlen, mint partner és hanyagolandó, mint ember is, mert hazug és önző.
Az, hogy neked nem ez volt az első reakciód, sok kérdést felvet, de ezekre a kérdésekre csak te tudod a választ. Ha nem tudsz együttélni a gondolattal, hogy te nem komoly kapcsolat vagy, csak egy "vetésforgó" folyamat egyik munkaszakasza, akkor szakíts. Ha igen, akkor ideje összebarizni a lányokkal. :)))
9: Az szép.
És a fiú tudja már ezt?
Mire vélném?
Súlyos testi sértés eshetőségének, egészség veszélyeztetésének.
Bűncselekmény.
Abban egyedül én dönthetek, hogy minek teszem ki magamat, ezt senki más nem döntheti el helyettem.
Szüleim beszélnének a szüleivel, hogy nem készítették fel párkapcsolatra a fiukat, és sürgősen produkáljanak egy STD-szűrést.
Én első körben kiraknám, aztán kérnék egy időpontot az orvosnál.
Vagy téged nem zavar, hogy megcsókol, miután más nuniját nyalta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!